Academy

Με τι κριτήρια επιλέγουμε το καλύτερο πρωινό για τον πελάτη μας;

19 Σεπτεμβρίου 2017 || 17.00

 


arrow brown rightΤο webinar έχει πραγματοποιηθεί, μπορείτε να το παρακολουθήσετε κάνοντας την εγγραφή σας στη φόρμα δεξιά.


 

Παναγιώτης Βαραγιάννης, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Med.Sc., PhDc
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 17:00

Στο webinar αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε:

  • νέα δεδομένα για την αξία του πρωινού στο εξατομικευμένο πλάνο διατροφής του πελάτη σας
  • τη σύσταση ενός πλήρες πρωινού
  • τα συστατικά στο πρωινό που θα δώσουν ενέργεια και κορεσμό στον πελάτη σας
  • απαντήσεις στα πιο συνήθη εμπόδια που παρουσιάζουν οι πελάτες σας για την κατανάλωση πρωινού
  • έξυπνες και θρεπτικές ιδέες για πρωινό στο σπίτι ή για τους βιαστικούς... on the go!
  • εναλλακτικές προτάσεις πρωινού για ειδικές περιπτώσεις, πχ δυσανεξία στη λακτόζη, κοιλιοκάκη κ.α.

Σχετικά με τον ομιλητή

Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής και συνέχισα τις σπουδές μου λαμβάνοντας ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή, από το μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γλασκώβης. Αυτή τη στιγμή είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο με ερευνητικό θέμα την παιδική παχυσαρκία. Από το 2003 έως σήμερα δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας στο διαιτολογικό μου γραφείο, στο νησί της Σαλαμίνας, παρακολουθώντας πληθώρα περιστατικών, κλινικά, παχυσαρκίας, εγκύους και θηλάζουσες, άτομα με διατροφικές διαταραχές, αθλητές και παιδιά. Τα τελευταία 10 χρόνια, υπάρχει διαρκής συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες και φορείς παρέχοντες υπηρεσίες και συμβουλευτική στον τομέα της Επιστήμης της Διαιτολογίας-Διατροφής.

 

panagiotis varagiannis 284 XS

Παναγιώτης Βαραγιάννης

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Med.Sc., PhD c

 

 

ekswfyllo webinar