ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
foteini revi diaitologos diatrofologos

Φωτεινή Ρέβη

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
89748 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Nutricure - Φωτεινή Ρέβη
Μιλτιάδου Μαργαρίτη 21, Κέρκυρα 491 32

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα στις 24/02/1987. Έχω σπουδάσει διατροφή και διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην διατροφή αθλητών και πρωταθλητών.

Ως φοιτήτρια πραγματοποίησα πρακτική άσκηση σε 4 δημόσια νοσοκομεία της Αττικής , ενώ επαγγελματικά έχω εργαστεί για 10 χρόνια σε ιδιωτικό πολυίατρειο της Αθήνας, στο διαιτολογικό τμήμα, όπου και έχω αντιμετωπίσει πλήθος περιστατικών.  Μετά και από την λειτουργία ιδιωτικού γραφείου για 2 χρόνια στην Νέα Σμύρνη, η ανάγκη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και η επιθυμία μου για επιστροφή στην γενέτειρα μου, με οδήγησαν να επιστρέψω στο νησί της Κέρκυρας.

Απασχόληση

Πλέον εργάζομαι στο ιδιωτικό μου γραφείο στο κέντρο του νησιού από τον Μάρτιο του 2021 παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής αλλά και θεραπείας παθήσεων σχετιζόμενων με την διατροφή. Επίσης σημαντικό κομμάτι της δουλείας μου είναι η θεραπεία της παχυσαρκίας αλλά και η διατροφική παρακολούθηση αθλητών και πρωταθλητών.

Μιας και η μεταπτυχιακή μου διατριβή αφορούσε την συντήρηση της απώλειας βάρους, έχω δώσει έμφαση στην εκπαίδευση των ατόμων πώς να μπορέσουν να διατηρήσουν μία επιτυχημένη απώλεια βάρους.

Κατάρτιση

Από το 2004 όπου για πρώτη φορά γνώρισα τον κόσμο της διατροφής παρακολουθώ την πλειοψηφία των συνέδριων και των ημερίδων που πραγματοποιούνται με θέμα την διατροφή και την διαιτολογία.

Ενδιαφέροντα

Μεγάλη μου αγάπη αποτελεί η μουσική και το τραγούδι , ενώ το τέννις και το περπάτημα είναι δραστηριότητες που απολαμβάνω όταν μου το επιτρέπει η καθημερινότητα. Εκτός δουλείας ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος, κυρίως, στις δύο μου κόρες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6944211258
Διαιτολογικό Γραφείο
Nutricure - Φωτεινή Ρέβη
Μιλτιάδου Μαργαρίτη 21, Κέρκυρα 491 32
2661021451
Λίγα λόγια για το γραφείο

Στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, ανθρώπους που είτε αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας σχετιζόμενο με την διατροφή τους είτε υγιείς ανθρώπους που χρειάζεται να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες μέσα από εξατομικευμένη προσέγγιση. Θα με βρείτε στο γραφείο μου, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας αλλά και μέσω διαδικτυακής παρακολούθησης.