ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
foteini revi diaitologos diatrofologos

Φωτεινή Ρέβη

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
58974 Προβολές

Σπουδές

Τον φεβρουάριο του 2010 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στα πλαίσια των προπτυχιακών μου σπουδών για την εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας ασχολήθηκα εκτενώς με την διατροφική ενημέρωση στα μενού των εστιατορίων καθώς και την διατροφική επισήμανση των συσκευασμένων τροφίμων.

Συνεχίζοντας τις σπουδές μου αποφάσισα να ασχοληθώ με την Διατροφή των αθλητών- πρωταθλητών καθώς και την πολύπλευρη συσχέτιση της άσκησης με την διατροφή του ανθρώπου. Το 2015 ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημιού με τίτλο «Διατροφή και Άσκηση». Η μεταπτυχιακή μου διατριβή είχε ως αντικείμενο την επιτυχημένη διατήρηση της ηθελημένης απώλειας βάρους, κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πολυδιάστατο.

Απασχόληση

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, το διάστημα 2008-2009, εργάστηκα στο Παίδων Αγίας Σοφίας, στο Γ.Ν.Α Αλεξάνδρα, στο Θρίασιο Νοσοκομείο, στο Γ.Ν.Α Κοργιαλενειο- Μπενάκιο.

Από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι και σήμερα εργάζομαι σε πολυιατρείο της Καισαριανής στο διαιτολογικό τμήμα παρέχοντας διατροφικές συμβουλές και οδηγίες.

Κατάρτιση

Από το 2004 όπου για πρώτη φορά γνώρισα τον κόσμο της διατροφής παρακολουθώ την πλειοψηφία των συνέδριων και των ημερίδων που πραγματοποιούνται με θέμα την διατροφή και την διαιτολογία.

Ενδιαφέροντα

Δυο από τα αγαπημένα μου ενδιαφέροντα είναι τα ταξίδια και το τραγούδι. Στόχος μου είναι να εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς μπορέσω είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Επιθυμώ να συνεχίσω τις σπουδές μου, διευρύνοντας τις γνώσεις μου καθώς το επόμενο πεδίο που θα ήθελα να εντρυφήσω είναι οι διατροφικές διαταραχές και η ψυχολογική προσέγγιση των ατόμων με προβλήματα βάρους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6944211258