ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
maria kitsou diaitologos

Μαρία Κίτσου

Επιστήμονας Τροφίμων και Διατροφής
72 Προβολές

Σπουδές

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου και διακπεραιώνω τις σπουδές μου. Είμαι 24 ετών και φοιτώ στο Γεωπονικό Πανεπηστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Επιστήμες Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου. Διανύω το τελευταίο έτος σπουδών μου, ενώ ταυτόχρονα εκπονώ την πτυχιακή μου εργασία στον Ευαγγελισμό.

Απασχόληση

Το διάστημα αυτό στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης, απασχολούμαι στο διαιτολογικό γραφείο του κυρίου  Πάρη Παπαχρήστου στο Παγκράτι.

Κατάρτιση

Όνειρο μου, είναι να συνδυάσω το κομμάτι της διατροφής με την υγεία. Για αυτό, παρακολουθώ εντατικά μαθήματα για τη προετοιμασία εισαγωγής μου στην Ιατρική Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, αποκόμισα πολύ σημαντικές γνώσεις από διάφορα σεμινάρια που παρακολούθησα:

  • 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, 9-12 Δεκεμβρίου 2021
  • Σακχαρώδης Διαβήτης 2022, Η παθολογία συνεργάζεται και … περιποιεί τον διαβήτη
  • 3ο Διεπιστημονικό Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, 27/1/24
  • 17ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας, 8-10/12/24

Ενδιαφέροντα

Από μικρή μου άρεσε πολύ ο χορός. Αγαπώ κάθε είδος του, και στον ελευθερό μου χρόνο κάνω σύγχρονο και latin. Όταν είμαι προβληματισμένη και αγχωμένη ακούω μουσική που με ταξιδεύει σε μέρη και αναμνήσεις που με ηρεμούν. 

Το τελευταίο χρόνο είμαι ενεργή και στα social media. Εκεί, ανεβάζω υλικό σχετικό με τη διατροφή, ενώ βρίσκω ευκαιρία να μπαίνω στη κουζίνα για να δημιουργώ θρεπτικές και υγιεινές συνταγές που δημοσιεύω στη συνέχεια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6956429862