ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Maria christina polihronopoulou diaitologos

Κίρκη Παπασπύρου

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
21462 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Spireat of Nutrition - Κίρκη Παπασπύρου
Γ. Μάτσου 8 (1ος οροφος), 47100, Άρτα

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Άρτα 24/11/1992. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Καρδίτσας από το 2014. Η πτυχιακή μου μελέτη αφορούσε την επίδραση ενός προγράμματος φυσικής δραστηριότητας σε σωματομετρικούς δείκτες βαρυποτών. Η εκπαίδευση μου ολοκληρώθηκε στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, στην Αθήνα. Επιπλέον είμαι κάτοχος παιδαγωγικής Κατάρτισης ΕΠΠΑΙΚ, της ανώτατης Σχολικής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης ΑΣΠΑΙΤΕ από το 2020.

Απασχόληση

Παρέχω διαιτολογικές υπηρεσίες στο Διαιτολογικό μου γραφείο Spireat of Nutrition, στη Άρτα από το 2022. Η συναναστροφή με διαφορετικές προσωπικότητες, ακούγοντας τις ανάγκες και τα θέλω του καθενός με βοηθά στην καλύτερη αντιμετώπιση των περιστατικών και την απόκτηση εμπειρίας. Πριν την ίδρυση του γραφείου παρακολουθούσα διατροφικά, κατ’ οίκον ενήλικές και παιδία στην Αθήνα.

papaspirou kirki axladi

Κατάρτιση 

Οι εξελίξεις στο χώρο της διαιτολογίας είναι ραγδαίες και για αυτό φροντίζω να ενημερώνομαι παρακολουθώντας ημερίδες και συνέδρια. Αν και πιστεύω ότι η καθημερινή τριβή με τους διαιτώμενους είναι η καλύτερη εμπειρία.

Ενδιαφέροντα

Αγάπη μου η μουσική! Η καθημερινότητά μου συνοδεύεται πάντα από μουσική υπόκρουση ακόμα και στις συνεδρίες μου στο γραφείο. Λατρεύω τον περίπατο στη φύση, την καλή παρέα και την τακτοποίηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Μάτσου 8 (1ος οροφος), 47100, Άρτα
26810 27496
Διαιτολογικό Γραφείο
Spireat of Nutrition - Κίρκη Παπασπύρου
Γ. Μάτσου 8 (1ος οροφος), 47100, Άρτα
26810 27496
Λίγα λόγια για το γραφείο

Η Κίρκη Παπασπύρου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, διατηρεί γραφείο στην Άρτα όπου δίνει συμβουλές σε ασθενείς και ειδικές ομάδες ατόμων. Η φιλοσοφία της είναι ότι τίποτα δεν απαγορεύεται όταν υπάρχει μέτρο, αρκεί να μάθεις να εκπαιδεύεις το θηρίο μέσα σου.