ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Stella Morfogianni diaitologos

Στέλλα Μορφογιάννη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
81480 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Στέλλα Μορφογιάννη
Καναδά 4, Φάρσαλα
Διαιτολογικό Γραφείο
Στέλλα Μορφογιάννη
Παναγούλη 66, Λάρισα

Σπουδές

Είμαι επαγγελματίας Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και κατάγομαι από τα Φάρσαλα της Θεσσαλίας. Έχω αποφοιτήσει από το ΑΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας της Θεσσαλονίκης.

Απασχόληση

Τον Οκτώβριο του 2022 ξεκίνησε την λειτουργία το δεύτερο γραφείο μου στον τόπο καταγωγής μου, τα Φάρσαλα στην οδό Καναδά 4 ενώ το πρώτο διαιτολογικό γραφείο στην Λάρισα ξεκίνησε την λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2004. Παράλληλα με την ιδιωτική μου δραστηριότητα εργάζομαι ως υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος της ψυχιατρικής κλινικής Άγιος Νικήτας της Λάρισας από τον Απρίλιο του 2015. Επίσης αυτή την εποχή εκπονώ την διπλωματική μου εργασία για το μεταπτυχιακό μου στο ΕΑΠ «Διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων». Στο παρελθόν έχω επίσης συνεργαστεί με κέντρο αποκατάστασης στην περιοχή της Λάρισας καθώς και με αθλητικά σωματεία. Από τα φοιτητικά μου ακόμη χρόνια φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην διατροφή με την συμμετοχή μου σε συνέδρια και ημερίδες. Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι προσκλήσεις για ομιλίες σε σχολεία της περιοχής που δραστηριοποιούμαι.

Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας και αρθρογραφώ στην προσωπική μου ιστοσελίδα αλλά και σε άλλα πανελλαδικά site όπως το fmh και mednutrition.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει πολύ το διάβασμα με ιδιαίτερη προτίμηση τα αστυνομικά μυθιστορήματα, η άσκηση, και τα ταξίδια.

Morfogianni Stella Ofiice

Γιατί να με προτιμήσετε;

Η επιλογή της τροφής είναι ύψιστης σημασίας για την διάθεση, την ενέργεια και τη μορφή του σώματός μας. Έχει, δηλαδή, την δυνατότητα να μας παρέχει ψυχική και σωματική υγεία. Η δίαιτα που ακολουθούμε είναι αναγκαίο να καλύπτει τις ημερήσιες θερμιδικές μας ανάγκες, παρέχοντας μας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και θα εμποδίσουν την εμφάνιση πληθώρας ασθενειών. Η κάλυψη των αναγκών μας πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, που θα αποφευχθεί η υποθρεψία και η υπερθρεψία.

  • Το μότο που ακολουθώ στον κλάδο μου είναι το μέτρον άριστον!
  • Το πρότυπο διατροφής που ακολουθώ είναι κατά κύριο λόγο η μεσογειακή διατροφή.
  • Το γραφείο ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών GENOSOPHY και αποτελεί εγκεκριμένο κέντρο εκτέλεσης διατροφογενετικού ελέγχου! Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή είναι ευεργετική για όλους μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκρινόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ή ότι έχουμε τις ίδιες διατροφικές ανάγκες. Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό γενετικό υλικό (DNA) και το δικό του μοναδικό τρόπο ζωής. Έτσι, οι καθημερινές μας συνήθειες, συνειδητές ή μη (διατροφή, κάπνισμα, άσκηση, άγχος, περιβάλλον, κλπ) δεν είναι στον ίδιο βαθμό ευεργετικές ή επιβαρυντικές για τον καθένα από εμάς.

Στοιχεία Επικοινωνίας

2491028168
2410538866
Διαιτολογικό Γραφείο
Στέλλα Μορφογιάννη
Καναδά 4, Φάρσαλα
2491028168
2410538866
Λίγα λόγια για το γραφείο

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δίπλα στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων. Η ισορροπημένη διατροφή είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες για καλή υγεία κι ευεξία. Φιλοσοφία του γραφείου είναι η εξατομίκευση σύμφωνα με το ιατρικό ιστορικό, τις διατροφικές προτιμήσεις, τις ανάγκες, τον τρόπο ζωής αλλά και το DNA.

Διαιτολογικό Γραφείο
Στέλλα Μορφογιάννη
Παναγούλη 66, Λάρισα
2410538866
Λίγα λόγια για το γραφείο

Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και είναι προσβάσιμο σε ανθρώπους που κινούνται με αμαξίδια ή έχουν κινητικά προβλήματα. Η ισορροπημένη διατροφή είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες για καλή υγεία κι ευεξία. Φιλοσοφία του γραφείου είναι η εξατομίκευση σύμφωνα με το ιατρικό ιστορικό, τις διατροφικές προτιμήσεις, τις ανάγκες, τον τρόπο ζωής αλλά και το DNA.