ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
eirini petinaraki diaitologos diatrofologos

Ειρήνη Πετειναράκη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
63330 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Ειρήνη Πετειναράκη
Παλαιού σινεμά και Κων. Πετράκη γωνία, Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης

Σπουδές

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης στις 11/10/1984. Τελείωσα το ενιαίο λύκειο στο Τυμπάκι, όπου έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, του Τεχνολογικού Ιδρύματος της Κρήτης.

Απασχόληση

Από το 2015 εργάζομαι ως διατροφολόγος – διαιτολόγος με κατ’οίκον επισκέψεις. Εδώ και λίγους μήνες άνοιξα τον δικό μου χώρο στις Μοίρες Ηρακλείου , όπου παρέχω τις υπηρεσίες μου πάνω στην σωστή διατροφή με:

  • Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής
  • Εξ’ αποστάσεως προγράμματα διατροφής
  • Ανάλυση Σύστασης σώματος και μετρήσεις σώματος

Κατάρτιση

Το 2010 βοήθησα στην ερευνητική μελέτη για τους «Καρδιομεταβολικούς δείκτες σε γεννητικά απομονωμένους πληθυσμούς» σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το Ινστιτούτο Sanger στο Cambridge, όπου διεξάγει στο κέντρο Υγείας στα Ανώγεια της Κρήτης. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια πάνω στη διατροφή, όπου το πιο πρόσφατο ήταν πάνω στην αξιολόγηση-διάγνωση και διαχείριση του ασθενούς με δυσφαγία. Τέλος είμαι αρθρογράφος στο site του iraklionews.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει το διάβασμα, η μουσική και η γυμναστική. Λατρεύω να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και να κάνουμε πράγματα που μας χαλαρώνουν, όπως ένας περίπατος στη θάλασσα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6932675070
Διαιτολογικό Γραφείο
Ειρήνη Πετειναράκη
Παλαιού σινεμά και Κων. Πετράκη γωνία, Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
2892 300 398
6932675070
Λίγα λόγια για το γραφείο

Στο Διαιτολογικό γραφείο θα βρείτε τον σύμμαχο και την υποστήριξη που χρειάζεστε ώστε να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Μαζί θα πορευτούμε σε αυτή την διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η σωστή διατροφή δεν είναι αγγαρεία, είναι ΥΓΕΙΑ!