Χριστουγεννιάτικη Προσφορά "Βιβλία των Εκδόσεων medNutrition"

288618 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Αναζητάς ένα δώρο για όλη την οικογένεια; Η πιο μεγάλη και γιορτινή προσφορά του medNutrition είναι γεγονός!

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους μέσα από τη συλλογή βιβλίων του medNutrition, σε ένα limited edition πακέτο με 70% έκπτωση.

Το πακέτο περιλαμβάνει δύο ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), 5 βιβλία της σειράς medNutrition wellness, αλλά και δύο παραμύθια της σειράς medNutrition kids, έχοντας όλα την υπογραφή από Επαγγελματίες Διαιτολόγους.

inside landing page 01

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ

Ανάμεσα στις σελίδες των βιβλίων θα ανακαλύψεις εσύ ή ο τυχερός που θα τα δωρήσεις:

  • Έναν οδηγό για να κάνεις τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ χωρίς να ξοδεύεις πολλά, αλλά ούτε και να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.
  • Όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για τη διατροφή στο διαβήτη, εξασφαλίζοντας ποικιλία στο πιάτο του ατόμου που έχει σακχαρώδη διαβήτη.
  • Διατροφικές πληροφορίες πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη για τη βέλτιστη υγεία της μητέρας και του εμβρύου.
  • Τα πάντα για τη διατροφή ενός παιδιού, ώστε να δημιουργήσει θρεπτικές διατροφικές συνήθειες.
  • Τη λύση για την αυξημένη χοληστερόλη, η οποία φυσικά πέρα από τα φάρμακα… βρίσκεται και στη διατροφή μας.
  • Τις απαντήσεις σε περισσότερους από 400 κραταιούς διατροφικούς μύθους. [e-book]
  • Έναν σύμμαχο στη μείωση/αύξηση ή και διατήρηση βάρους, μέσα από την αυτοπαρατήρηση. [e-book]

Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα: 

  • Να περιηγηθούν στο Διατροφονήσι, παρέα με τον κύριο Κολοκυθάκη, την κυρία Ραπανάκη, την κυρία Πίτσα, τον κύριο Χοιρινάκη, την δήμαρχο κυρία Διατροφή και τους άλλους κατοίκους νησιού! Μέσα από την εμπειρία αυτή τα παιδιά θα δουν τη σωστή διατροφή μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα αντιλαμβάνοντας ότι μπορούμε να καταναλώνουμε όλα τα τρόφιμα σε ισορροπία.
  • Να αντιληφθούν, μέσα από έξυπνη εικονογράφηση, ότι ο χρόνος που επενδύουμε στο πρωινό είναι πολύτιμος κι ένα ισορροπημένο γεύμα θα συμβάλλει θετικά στην υγεία μας, στη σωστή ανάπτυξη αλλά και σε καλύτερες σχολικές επιδόσεις!

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Η απόφαση είναι εύκολη! Και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω την αξία του κάθε συγγραφέα ξεχωριστά, μιας που οι διαιτολόγοι που έχουν γράψει τα διατροφικά βιβλία και τα παραμύθια έρχονται να μεταφέρουν γνώσεις και πληροφορίες μέσα από την πολυετή εμπειρία τους. Γνώρισε παρακάτω τους συγγραφείς:

 

diaitologoi