Χριστουγεννιάτικη Προσφορά "Βιβλία των Εκδόσεων medNutrition"

382482 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Χριστουγεννιάτικο Δώρο με τόσα οφέλη, σε αυτή την τιμή σημαίνει – Αγόρασε το πρίν εξαντληθεί. Και δεν είναι μόνο αυτό. Με την αγορά του πακέτου εξασφαλίζεις την συμμετοχή σου στο διαγωνισμό του medNutrition όπου 3 τυχεροί-τυχερές θα κερδίσουν από 1 activity tracker.

Αγόρασε το απόλυτο διατροφικό δώρο με εκπτωση 70%, Χριστούγεννα και μπές στην κλήρωση για ένα από τα activity trackers Amazfit Band 5.

1η φορά μόνο με 25 ευρώ προσφέρεις τοσα πολλά στον εαυτό σου ή στους δικούς σου ανθρώπους και την οικογενεια σου.

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book- Μύθοι και Αλήθειες στη Διατροφή), 6 βιβλία της σειράς medNutrition wellness, αλλά και δύο παραμύθια της σειράς medNutrition kids, έχοντας όλα την υπογραφή από Επαγγελματίες Πτυχιούχους Διαιτολόγους.

med offer christmas 23

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ

Ανάμεσα στις σελίδες των βιβλίων θα ανακαλύψεις εσύ ή ο τυχερός που θα τα δωρήσεις:

  • Έναν οδηγό για να κάνεις τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ χωρίς να ξοδεύεις πολλά, αλλά ούτε και να παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.
  • Όλα τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα για τη διατροφή στο διαβήτη, εξασφαλίζοντας ποικιλία στο πιάτο του ατόμου που έχει σακχαρώδη διαβήτη.
  • Διατροφικές πληροφορίες πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη για τη βέλτιστη υγεία της μητέρας και του εμβρύου.
  • Τα πάντα για τη διατροφή ενός παιδιού, ώστε να δημιουργήσει θρεπτικές διατροφικές συνήθειες.
  • Τη λύση για την αυξημένη χοληστερόλη, η οποία φυσικά πέρα από τα φάρμακα… βρίσκεται και στη διατροφή μας.
  • Τις απαντήσεις σε περισσότερους από 400 κραταιούς διατροφικούς μύθους. [e-book]
  • Έναν σύμμαχο στη μείωση/αύξηση ή και διατήρηση βάρους, μέσα από την αυτοπαρατήρηση

Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα: 

  • Να περιηγηθούν στο Διατροφονήσι, παρέα με τον κύριο Κολοκυθάκη, την κυρία Ραπανάκη, την κυρία Πίτσα, τον κύριο Χοιρινάκη, την δήμαρχο κυρία Διατροφή και τους άλλους κατοίκους νησιού! Μέσα από την εμπειρία αυτή τα παιδιά θα δουν τη σωστή διατροφή μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα αντιλαμβάνοντας ότι μπορούμε να καταναλώνουμε όλα τα τρόφιμα σε ισορροπία.
  • Να αντιληφθούν, μέσα από έξυπνη εικονογράφηση, ότι ο χρόνος που επενδύουμε στο πρωινό είναι πολύτιμος κι ένα ισορροπημένο γεύμα θα συμβάλλει θετικά στην υγεία μας, στη σωστή ανάπτυξη αλλά και σε καλύτερες σχολικές επιδόσεις!

 

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Η απόφαση είναι εύκολη! Και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω την αξία του κάθε συγγραφέα ξεχωριστά, μιας που οι διαιτολόγοι που έχουν γράψει τα διατροφικά βιβλία και τα παραμύθια έρχονται να μεταφέρουν γνώσεις και πληροφορίες μέσα από την πολυετή εμπειρία τους. Γνώρισε παρακάτω τους συγγραφείς:

Κλήρωση Διαγωνισμού

Mε την αγορά της χριστουγεγνιατικής προσφοράς του medNutrition αυτόματα θα λάβεις αυτόματα μέρος και στην κλήρωση για ένα από τα 3 ρολόγια activity trackers Amazfit Band 5. Η κλήρωση θα γίνει την 20/12 ημέρα Τετάρτη και θα αρναρτηθεί μέχρι τις 22/12 ημέρα Παρασκευή στα social του medNutrition, οι 3 τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω email για την παραλαβή του δώρου τους.

diaitologoi