Tips Αξιοποίησης της Επικοινωνίας σας

1749 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Όπως γνωρίζεις ήδη, το medNutrition σήμερα είναι ένα από τα πιο δυνατά brand στο χώρο της διατροφής στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 

Πώς τεκμηριώνεται αυτό;

Η μέση θέση προβολής των άρθρων μας στη google είναι στο 7.2. Δηλαδή, τα περίπου 5.000 άρθρα που περιέχονται στο medNutrition, εμφανίζονται κυρίως στην πρώτη σελίδα της google! Και πιστέψτε με δίνουμε μάχη για να γίνεται ολοένα και πιο αξιόλογο το περιεχόμενο μας, ώστε να πλησιάζουμε τις πρώτες θέσεις για όσο γίνεται περισσότερα άρθρα μας.

Tips για την επικοινωνία σου

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σου για να σου δώσω κάποιες συμβουλές για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις το περιεχόμενό σου από το medNutrition. Και πιο συγκεκριμένα:

  • Με κάθε δημοσίευση άρθρου σου στο medNutrition, είναι σημαντικό μέσα σε ένα 48ώρο max, να το προβάλλεις στα social σου. Μάλιστα μπορείς να το στέλνεις με προσωποποιημένο email στους πελάτες σου, ζητώντας τους ένα feedback.
  • Με κάθε δημοσίευση video/audio στα αντίστοιχα κανάλια του medNutrition, ομοίως σου προτείνω να επικοινωνείς το αντίστοιχο υλικό στα social σου και με email στους πελάτες σου, ζητώντας να κάνουν like και να το σχολιάσουν.
  • Μπες στο google business του medNutrition και πρόσθεσε φωτογραφίες σου, ενώ μη ξεχάσεις να γράψεις την κριτική σου- αν δεν το έχεις κάνει ήδη.   

Οι παραπάνω συμβουλές έχουν σαν στόχο τη σύνδεση σου με το brand του medNutrition, την αύξηση της επισκεψιμότητας του βιογραφικού σου και κατ΄επέκταση την  αύξηση του πελατολογίου σου, ιδιαίτερα του online. Και μάλιστα δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο για να γίνουν οι παραπάνω ενέργειες, λίγα λεπτά μόνο.

Πολύ χρήσιμο να γνωρίζεις!

Το tip αυτό μπορείς να το αξιοποιήσεις και στην ιστοθέση σου, αν διαθέτεις ή όταν θα αποκτήσεις. Η google ανεβάζει άρθρα στην πρώτη σελίδα με βάση τα παρακάτω κυρίως χαρακτηριστικά:

  • πόσο δυνατός είναι αυτός που δημοσιεύει περιεχόμενο (και το medNutrition είναι)
  • πόση επισκεψιμότητα έχει το περιεχόμενο το πρώτο 24ώρο
  • πόση ώρα το διαβάζει/παρακολουθεί/αλληλεπιδρά το κοινό