Εξετάστε δωρεάν την υγεία των Η/Υ του γραφείου σας!

2439 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

landing page pc repair

Αυξήστε την αποδοτικότητά σας βελτιώνοντας το Υπολογιστικό σας Σύστημα!

Για την εκτέλεση οποιασδήποτε καθημερινής ενέργειας ενός σύγχρονου διαιτολογικού γραφείου, απαιτείται η χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, όπως:

  • διατροφολογικές εφαρμογές
  • συστήματα ενημέρωσης και καταχώρισης ραντεβού
  • ενημέρωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • λογιστικές εφαρμογές
  • ενημέρωση ιστοσελίδας

Και η κατάσταση της υγείας του υπολογιστή και των δικτύων σας, είναι παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά την ταχύτητα εκτέλεσης των εργασιών σας και δευτερογενώς την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητά σας!

Το πόσο καλά, συνεπώς και ασφαλώς λειτουργούν οι Η/Υ σας, θα σας το πουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της PC Repair. Μιας σύγχρονης τεχνικής εταιρίας υποστήριξης υπολογιστών η οποία προσφέρει σε όλους εσάς, τους διαιτολόγους επισκέπτες του mednutrition.gr που εδρεύετε στην Αττική, από 15 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου, ΔΩΡΕΑΝ καταγραφή τεχνικού εξοπλισμού και συμβουλευτικές υπηρεσίες!

Πώς θα γίνει ο έλεγχος;

Ο τεχνικός της εταιρίας, θα έρθει στο χώρο σας, θα καταγράψει τον υπάρχοντα εξοπλισμό σας, τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε και στη συνέχεια, θα σας προτείνει τις βελτιώσεις που κρίνει απαραίτητες σύμφωνα με τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις δυνατότητές σας.

Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ και με επιπλέον έκπτωση 20% επί των τιμών των τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιηθούν την ίδια περίοδο.

 

pcrepair logo