Ενημερωθείτε για τη διατροφή από την πρώτη επιστημονική κοινότητα

29916 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Η επιστημονική ομάδα του medNutrition εδώ και χρόνια κάνει ότι καλύτερο για να σας παρέχει συνεχή και επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση γύρω από το κομμάτι της διατροφής.

Εάν σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε πρώτοι τα πιο πρόσφατα διατροφικά νέα, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο εβδομαδιαίο newsletter μας. Σε αυτό συγκεντρώνουμε τις πιο νέες & σημαντικές δημοσιεύσεις και τις στέλνουμε μέσω email με μια σύντομη περιγραφή και link, ώστε σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, να μπορέσετε να διαβάσετε ολόκληρη τη δημοσίευση.

Εγγραφή στο newsletter

Πως θα κάνετε την εγγραφή σας στο newsletter; Δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το email σας στην φόρμα που θα βρείτε δεξιά, έτσι ώστε να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του medNutrition μια φορά την εβδομάδα.

Με ένα απλό κλικ, οι 5 καλύτερες διατροφικές δημοσιεύσεις της εβδομάδας, θα είναι προσβάσιμες απλά και εύκολα στο email σας. Δείτε παρακάτω κάποια παραδείγματα από newsletter μας:

newsletter portal2

 

Τι να περιμένετε από το εβδομαδιαίο newsletter;

Θα μαθαίνετε ό,τι αφορά:

  • την έγκυρη διατροφική ενημέρωση σας που υπογράφουν 97 πτυχιούχοι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι, συντάκτες του medNutrition
  • το διαδραστικό περιεχόμενο του portal (quiz, slideshow κ.ά.)
  • την οπτική επικοινωνία μας, με πολυμεσικά εργαλεία (infographics, video, radio κ.ά.)
  • τα τελευταία νέα της εκδοτικής μας δραστηριότητας (βιβλία, έντυπα κ.ά.)
  • oμιλίες και εκδηλώσεις (livestreaming, on demand, photos)

Ακολουθήστε μας στα social κανάλια

Επιπλέον, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα social media, όπου ανακοινώνουμε ότι νέο υπάρχει σχετικά με θέματα διατροφής : 
 

Αν θέλετε να να ενημερώνεστε για ότι συμβαίνει σήμερα στο χώρο της διατροφής, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο μας newsletter αλλά και στα social κανάλια μας!

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα newsletter μας έχουν ενδιαφέρον, θα χαρούμε να προτείνετε τη σελίδα μας και στους φίλους σας, έτσι ώστε να διαδώσουμε το μήνυμα της σωστής διατροφής.

nikoleta tzimagiorgi

Πάρης Παπαχρήστος
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Ιδρυτής του medNutrition.gr