Ενημέρωση για τον επιστήμονα υγείας

12180 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Είστε διαιτολόγος;

Ο Διαιτολόγος έχει την δική του σελίδα στο medNutrition, όπου στόχο έχουμε την άμεση και αποτελεσματική ενημέρωσή του για επιστημονικά νέα, θέματα νομοθεσίας, εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης. Το αντίστοιχο newsletter ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ, θα συνοψίζει τα top θέματα της εβδομάδας για να σας γλιτώνει περισσότερο χρόνο!

icons nesletter diaitologos


Ενδιαφέρον θα έχει το blogging της ιστοσελίδας όπου θα μοιραζόμαστε μαζί σας τις σκέψεις μας πάνω σε τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον διαιτολόγο, τις προτάσεις μας για την προσέγγιση του επαγγέλματος, σχόλια για την επικαιρότητα και πολλά άλλα που συναντάμε καθημερινά.

Συχνά μάλιστα, θα φιλοξενούμε και συναδέλφους εκτός medNutrition ή ακόμη και επαγγελματίες, εκτός της διαιτολογίας αλλά ταυτόχρονα και πολύ βοηθητικοί σε αυτήν, για εσάς που προβληματίζεστε και ψάχνεστε αρκετά πριν καταλήξετε στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα!

newsletter diaitologos 2

Το medNutrition θα αναζητά πάντα την εξέλιξη και την πρωτοπορία στον τομέα μας με συναδελφική αλληλεγγύη. Αν θέλετε να είστε συνοδοιπόροι μας σε αυτό, σας καλούμε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να λαμβάνετε τακτικά νέα για τα θέματα που σας αφορούν.

vasia konstantinidh dietitian

Bάσια Κωνσταντινίδη
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.
Yπεύθυνη Επιστημονικής Υποστήριξης