Χρωματίζοντας… τις Ιστορίες πρωινού!

31 Μαΐου 2016
62919 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

xrwmatizontas istories prwinou main

Ζωγραφίστε τις περιπέτειες του Γιωργάκη στο σχολείο σε ένα μάθημα διαφορετικό από τα άλλα... αυτό της σημασίας του σωστού πρωινού! Οι "Ιστορίες πρωινού" είναι το διατροφικό κόμικ που εμπνεύστηκε η διατροφολόγος, Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι με στόχο να μυήσει τα παιδιά στην συνήθεια του ισορροπημένου πρωινού, του πολυτιμότερου γεύματος την ημέρα. 

Σε αυτό το e-book, τα παιδιά μπορούν ζωγραφίζοντας, να ζωντανέψουν τους ήρωες της ασπρόμαυρης εικονογράφησης αλλά και παράλληλα να διαβάσουν αποσπάσματα από το κόμικ. Μέσα από αυτό το e-book θα μάθουν με ευχάριστο τρόπο:

  • Πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουν χρόνο για το πρωινό τους
  • Ποια τρόφιμα να επιλέξουν στο πρωινό τους γεύμα
  • Πώς το σωστό πρωινό μπορεί να τους χαρίσει ενέργεια και να τους κάνει δυνατούς
  • Ποια είναι κατάλληλα σνακ που θα τους κρατήσουν δραστήριους

Παίξτε και εσείς με το παιδί σας, καθοδηγήστε το να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα χρώματα και υπενθυμίστε του, τους ήρωες του κόμικ. Ανάμεσά τους, μπορεί να ταυτιστεί με εκείνους που έβαλαν το σωστό πρωινό στην διατροφή τους και κέρδισαν σε σωματική λειτουργία αλλά και νοητική, αποδίδοντας καλύτερα στο σχολείο!

Για πιο προχωρημένα παιδάκια, στην έντυπη έκδοση του κόμικ "Ιστορίες πρωινού", με τη συνδρομή ειδικής παιδαγωγού, έχουμε συμπεριλάβει ειδικές ασκήσεις που διευρύνουν τους ορίζοντες, αυξάνουν την φαντασία και καλλιεργούν τη διατροφική παιδεία των μικρών μας φίλων.

Καλό χρωματο-μουτζούρωμα!

diaitologos diatrofologos kubitcki aleksandra

Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

 

download button  Κατεβάστε το πιο πρόσφατο PDF reader εδώ.