Νέα - Ειδήσεις

Το medNutrition ανοίγει τους ορίζοντές του προς... ανατολάς!

04 Δεκεμβρίου 2012
6600 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
mongo logo food preparation

Mία νέα συνεργασία –κλειδί εγκαινιάζει το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο medNutrition.eu, με την αλυσίδα εστιατορίων ασιατικής κουζίνας Mongo Asian Food.

Κάθε Mongo είναι ένα ιδιαίτερο και μοναδικό εστιατόριο- δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να επιλέξει τα συστατικά (ένα ή περισσότερα από 4 βασικές κατηγορίες- λαχανικά, σάλτσες, κρέας, ζυμαρικά), ανάλογα με τις γευστικές του προτιμήσεις και να τα δει να μαγειρεύονται μπροστά του με τον παραδοσιακό ανατολίτικο τρόπο... Ό,τι επιλέξει, μπαίνει στο «γουόκ», το υπ' αριθμόν ένα κουζινικό σκεύος στην ασιατική κουζίνα, δημιουργώντας πιάτα που συνδυάζουν την παραδοσιακή φιλοσοφία της ασιατικής μαγειρικής με τη γρήγορη, ελαφριά και υγιεινή απόλαυση.

Στα Mongo, ο πελάτης δεν είναι ο παθητικός επισκέπτης ο οποίος βρίσκεται έξω από την διαδικασία παρασκευής του φαγητού του, αντιθέτως είναι αυτός που καθορίζει τα συστατικά και τις γεύσεις του πιάτου του.

Ο σύντομος χρόνος μαγειρέματος, η γρήγορη προετοιμασία που βοηθά στη διατήρηση των βιταμινών και των θρεπτικών συστατικών του φαγητού, τα φρέσκα υλικά και τα αρωματικά χορταρικά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη φιλοσοφία της μαγειρικής με γουόκ. Tο wok απαντά επίσης σε μια από τις σημαντικότερες ανάγκες του δυτικού τρόπου ζωής για υγιεινή, γρήγορη και εύκολη παρασκευή φαγητού. Mέσα σε wok μπορείτε να μαγειρέψετε τα πάντα: από το ορεκτικό μέχρι το γλυκό, σούπες, κρεατικά ή ψάρια, και όλα αυτά με τον πιο υγιεινό τρόπο.

Για να μπορέσει να αναδείξει ακόμη καλύτερα τη θρεπτική αξία των πιάτων του και τις μοναδικές ιδιότητες που προσδίδει στη διατροφή σας το μαγείρεμα με γουόκ, το Mongo αποφάσισε να συνεργαστεί με το medNutrition.

Ήδη, ομάδα διαιτολόγων του portal επιμελήθηκαν τα σουπλά των εστιατορίων, που στο εξής θα φέρνουνν μηνύματα περί υγιεινής διατροφής. Επίσης, θα προβούν στη συγγραφή άρθρων, με στόχο την ανάδειξη της μεγάλης αξίας της ασιατικής κουζίνας.

Υπεύθυνη Διαιτολογική Ομάδα:

Αθήνα:

Παπαχρήστος Παρασκευάς, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος M.Sc.

Κύρα Ειρηνη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος M.Sc.

Ζερβού Μαρία, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Τσάκου Εύα, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Θεσσαλονίκη:

Κούτσικας Κωνσταντίνος, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος M.Sc.

Λάρισα:

Κουμπίτσκη Αλεξάνδρα, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος M.Sc.