8 Συνταγές για να Μαγειρέψετε με τα Παιδιά σας

11 Σεπτεμβρίου 2020
236802 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Προβληματίζεστε εάν το γεύμα των παιδιών σας είναι πλήρες; Ανακυκλώνετε τις ίδιες επιλογές για σνακ και νιώθετε ότι έχει ξεμείνει από ιδέες; Προσπαθείτε να εντάξετε φρούτα και λαχανικά, με τρόπους πέραν από τους συμβατικούς;

Τώρα σας έχουμε τη λύση… Συμμεριζόμενοι τις εύλογες ανησυχίες σας και αναγνωρίζοντας την ανάγκη εκπαίδευσης αλλά και πειραματισμού σε πιο εναλλακτικές ιδέες έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από ευφάνταστες, εύκολες μα πάνω όλα νόστιμες και υγιεινές συνταγές για εσάς και τα παιδιά σας. Είναι μερικές μόνο προτάσεις για να κάνετε την αρχή!

ebook mageireuontas mazi  

Η υγιεινή διατροφή των παιδιών είναι μια από τις πλέον βασικές προτεραιότητες για τους γονείς - και όχι άδικα. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι η καλή διατροφή είναι θεμελιώδης για την καλή υγεία.

Τι σημαίνει καλή διατροφή όμως;

Ποικιλία από όλες τις ομάδες τροφίμων και μέτρο ώστε να λαμβάνουν τα παιδιά τις σωστές μερίδες είναι μία καλή αρχή…

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στη φόρμα δεξιά, ώστε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το αρχείο συνταγών και ανακαλύψτε:

  • Οκτώ (8) συνταγές, αλμυρές και γλυκές για όλες τις ώρες της ημέρας με υλικά από τουλάχιστον τρεις (3) διατροφικές ομάδες ανά συνταγή
  • Αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεση κάθε συνταγής
  • Πίνακα διατροφικής ανάλυσης των θρεπτικών τους συστατικών (Ενέργεια, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά κ.α.)
  • Μεριδολόγιο ανά ηλικιακή ομάδα (6-9 ετών και 9-12 ετών)

Φορέστε τις μαγειρικές ποδιές σας κι ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία στην κουζίνα παρέα με τα παιδιά σας! Με εσάς βοηθούς ή εάν προτιμάτε σου-σεφ, οι μικροί σας σεφ θα μεγαλουργήσουν. Μαγειρέψτε μαζί, παίξτε, δοκιμάστε, πειραματιστείτε! Κάντε αλλαγές, παραλλαγές και αφήστε τη φαντασία των παιδιών σας να κάνει παιχνίδι.

apostolh ulikou gia provolhΣτείλτε μας στο info@mednutrition.gr φωτογραφικό υλικό από τις δημιουργίες σας, καθώς και τις εντυπώσεις σας, και θα τις προβάλουμε στα social του medNutrition!

 

download buttonΚατεβάστε το πιο πρόσφατο PDF reader εδώ.

Ιωάννα Κατσαρόλη
Ιωάννα Κατσαρόλη Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Η Ιωάννα Κατσαρόλη είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Διατροφή Αθλητών και Αθλούμενων. Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στη Χαλκίδα, είναι επιστημονικός συνεργάτης του medNutrition και συγγραφέας του βιβλίου «Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει».