Κοιλιοκάκη: Συνδυάστε γεύση και ποικιλία χωρίς δυσάρεστα συμπτώματα

11 Μαΐου 2018
84804 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

koiliokaki landing page

Έχετε δυσανεξία στη γλουτένη; Το e-book αυτό θα σας προσφέρει, όχι μόνο διατροφικές συμβουλές, αλλά και γευστικές επιλογές!

Τι είναι η δυσανεξία στη γλουτένη; Έχετε ακούσει τη λέξη «κοιλιοκάκη» και δεν γνωρίζετε ακριβώς τι σημαίνει; Διαβάζοντας το e-book αυτό όχι μόνο θα λύσετε τις απορίες σας αυτές, αλλά θα πάτε τις γνώσεις σας σχετικά με την κοιλιοκάκη ένα βήμα παραπάνω! Θα αναγνωρίσετε δηλαδή τα συμπτώματα της πάθησης ώστε να μεταβείτε έγκαιρα στον ιατρό σας για τη διάγνωση.

Και μετά τι;

Εάν πράγματι έχετε κοιλιοκάκη θα χρειαστείτε διατροφική εκπαίδευση από έναν ειδικό διαιτολόγο, ώστε να ακολουθήσετε διατροφή ελεύθερη γλουτένης και να ανακουφιστείτε από τα δυσάρεστα συμπτώματα. Μέρος της εκπαίδευσης αυτής, θέλησα να σας προσφέρω μέσα από το e-book αυτό, όπου θα διαβάσετε πώς αντιμετωπίζεται η κοιλιοκάκη και πιο συγκεκριμένα:

  • Πώς θα αποκλείσετε τη γλουτένη από τη διατροφή σας,
  • Τι πρέπει να προσέξετε στις ετικέτες τροφίμων,
  • Ποια τρόφιμα φυσικά δεν περιέχουν γλουτένη,
  • Σε ποιες περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος επιμόλυνσης των τροφίμων με γλουτένη και πολλά-πολλά ακόμη!

Τέλος, επειδή η γεύση παίζει σημαντικότατο ρόλο στις διατροφικές σας επιλογές, συγκεντρώσαμε 7 συνταγές της Εύης Σκούρα Food Blogger με τρόφιμα χωρίς γλουτένη, τις οποίες σας παρουσιάζουμε μαζί με διατροφικό σχολιασμό.

Πειραματιστείτε διατροφικά λοιπόν και... καλή σας όρεξη!

koiliokaki upografi

download buttonΚατεβάστε το πιο πρόσφατο PDF reader εδώ.

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος
Κωνσταντίνος Μπακόπουλος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και ιδρυτής του κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης & βελτίωσης αθλητικής απόδοσης NutriErgo. Παρέχει τις διαιτολογικές του υπηρεσίες στο ιδιωτικό του γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.