Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Ημερολόγιο Καταγραφής 2017

hmerologio-katagrafhs-fitness
hmerologio-katagrafhs-fitness
Base price 9,00 €
Sales price 7,20 €
Discount -1,80 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Κερδίζετε 1,80 €
∆ιαθεσιμότητα Κατόπιν Παραγγελίας

Βάρος: 0.535 kg
Κωδικός: PRNT21112017
Εκδόθηκε: Αθήνα 2017, medNutrition publications
Διαστάσεις: 21.3 cm x 30 cm
Απευθύνεται σε αρμόδιους υγείας
Ποσότητα: 50άδα/τμχ
Ανασκόπηση: Πάρης Παπαχρήστος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Περιγραφη

Eίναι το έντυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους πελάτες για να σας γράφουν κάθε μέρα τι έφαγαν και σε ποια ποσότητα, αλλά και να καταγράφουν πόσο τους ικανοποίησε η κατανάλωση του τροφίμου και πόσο τους χόρτασε! Στη τελευταία στήλη, μπορούν να συμπληρώνουν κατά πόσο πέτυχαν κάποιους συγκεκριμένους θετικούς στόχους: πόσα φρούτα και λαχανικά έφαγες, πόσα γλυκά... δεν έφαγες και πόσο ασκήθηκες!

Επιπλέον, το ανανεωμένο ημερολόγιο καταγραφής έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους πελάτες σας να εντάξουν το πρωινό στην καθημερινή τους διατροφή. Για το λόγο αυτό στην πίσω όψη μπορούν να ενημερωθούν για τη διατροφική αξία του πρωινού και τα οφέλη που προσφέρει στη διατροφή και την υγεία.

Πόση ενέργεια έχουν οι πελάτες σας όταν ξεκινούν τη μέρα τους;

Δείξτε τους πώς με 2 μόνο υλικά, τα δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης και ένα ποτήρι γάλα χαμηλό σε λιπαρά, θα έχουν την απαραίτητη ενέργεια για μια απαιτητική μέρα.

Επιπλέον, μέσα από το infographic στην πίσω σελίδα του ημερολογίου μπορείτε εύκολα να μιλήσετε στους πελάτες σας για τα θρεπτικά συστατικά των δημητριακών ολικής άλεσης που «ξεκλειδώνουν» την ενέργεια των τροφών.

 

imerologio katagrafis 2017 inside 2

 

Ποια είναι τα συστατικά αυτά;

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β! Και πιο συγκεκριμένα...

-Η Νιασίνη (Β3) η οποία συμβάλλει στο μεταβολισμό τροφίμων και την παραγωγή ενέργειας.

-Η Ριβοφλαβίνη (Β2) η οποία συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεΐνών & των λιπιδίων.

-Η Βιταμίνη Β6 η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση ορμονών για διάθεση και ευεξία.

-Το Παντοθενικό οξύ το οποίο ως τμήμα του συνενζύμου Α, παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας μέσα από το μεταβολισμό των συστατικών των τροφίμων και τέλος...

-Το Φυλλικό (ή φολικό) οξύ το οποίο συμβάλλει το μεταβολισμό των πρωτεΐνών, ενώ είναι και συστατικό του γενετικού μας υλικού, DNA.

 

imerologio katagrafis 2017 inside

 

Ποια άλλα θρεπτικά συστατικά θα βρουν στο πρωινό τους;

Επιλέγοντας δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλό σε λιπαρά θα προσλάβουν σίδηρο και ασβέστιο, δυο συστατικά που ενισχύουν τους μύες, τα κόκκαλά και όχι μόνο!

Δίνοντάς τους λοιπόν όλα τα παραπάνω δεδομένα μέσω ενός infographic, σίγουρα την επόμενη μέρα δε θα ξεχάσουν το πρωινό τους!

Και ένα tip για διαιτολόγο! Ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να καταγράφουν είτε τη διατροφική τους πρόσληψη είτε την καθημερινή σωματική τους δραστηριότητα θέτοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους!