Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Εκπαιδεύστε τους Πελάτες για τις Μερίδες-Βιβλίο και Application

Base price 30,00 €
Sales price 24,90 €
Discount -5,10 €
Κερδίζετε 5,10 €
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Κωδικός: ΒΟΟΚ09022022
Δημιουργήθηκε: Αθήνα 2022, medNutrition Experts
Απευθύνεται: Σε Διιαιτολόγο
Ποσότητα: 1 τμχ και 1 άδεια λογισμικού

Περιγραφη

Συνδύασε το βιβλίο της Ιωάννας Κατσαρόλη: «Μερίδες: το μέγεθος... μετράει!», μαζί με την αντίστοιχη ηλεκτρονική εφαρμογή APP, ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διατροφική εκπαίδευση των πελατών.

Η σωστή διατροφή θα πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα στην ποιότητα και στην ποσότητα που φαγητού που καταναλώνουμε. Το βιβλίο είναι ένας χρήσιμος οδηγός, που θα διδάξει στους πελάτες σου, το σωστό μέγεθος της μερίδας. Πιο συγκεκριμένα, η μερίδα κάθε τροφίμου απεικονίζεται συγκρινόμενη με αντικείμενα της καθημερινής μας ζωής. Εκτός από μεμονωμένα τρόφιμα, συμπεριλαμβάνονται και σύνθετα ελληνικά φαγητά, όπως το παστίτσιο, οι λαχανοντολμάδες, τα φασολάκια, οι γίγαντες, τα γεμιστά και το σπανακόρυζο.

Χωρίς αμφιβολία, πλέον ένας μεγάλος αριθμός των συνεδριών γίνεται ηλεκτρονικά επομένως στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και η ηλεκτρονική εφαρμογή του medNutrition, για το μέγεθος της μερίδας, την οποία μπορείς εξίσου να αξιοποιήσεις για την εκπαίδευση των πελατών που παρακολουθείς από απόσταση ή ακόμη και για εκείνους που είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική μορφή!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι περιέχουν αυτά τα εργαλεία και ακόμη σημαντικότερο πως ένας επαγγελματίας διαιτολόγος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει στην διατροφική εκπαίδευση των πελατών του στος συνεδρίες.