Πόσα γνωρίζεις για το αγαπημένο σου ρόφημα;

23 Νοεμβρίου 2013
27945 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

posa gnorizeis gia to agapimeno sou rofima inside

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη «καφές»;

Απαντήστε στο survey και κερδίστε μοναδικά διατροφικά δώρα!

Είναι η τόνωση, η εγρήγορση, μία βόλτα με την παρέα σας, η αγαπημένη σας απογευματινή συνήθεια; Σίγουρα κάτι από αυτά σας ήρθε στο μυαλό και είναι απόλυτα λογικό, αφού έχουμε συνδέσει τον καφέ άμεσα με την εγρήγορση που θέλουμε το πρωί αλλά και τη συντροφικότητα! Πόσα γνωρίζετε όμως πραγματικά για το ρόφημα αυτό; Ποιος καφές έχει την περισσότερη καφεΐνη; Πώς συνδέεται ο καφές με την υγεία; Αυτές και πολλές περισσότερες απαντήσεις θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε στο quiz που ακολουθεί.

Μάθετε λοιπόν τα πάντα για τον καφέ και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του medNutrition για να κερδίσετε μοναδικά διατροφικά δώρα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί, να απαντήσετε στις ερωτήσεις του quiz και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση, όπου 10 (δέκα) από εσάς θα αναδειχθούν νικητές!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

 1. Βασιλική Καράγιαννη
 2. Κωνσταντίνα Βλαχου
 3. Ελισάβετ Χρυσικοπούλου
 4. Τσιωτα  Ρούλα
 5. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 6. Κωνσταντίνα Ζιώγα
 7. Αβραμιδου Κωνσταντίνα
 8. Μπουγια Μαίρη
 9. Χρηστακη μαριαμαρια
 10. Χρυσα θεοφανιδου

Συγχαρητήρια!


Όροι συμμετοχής:

 • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 10 (δέκα) νικητές κερδίζουν διατροφικά δώρα, με δεκτές συμμετοχές ως την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου στις 15:00.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.
 • Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org.
 • Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
 • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
 • Η αποστολή του δώρου θα γίνεται κατά τόπους, έπειτα από την επικοινωνία του νικητή με το medNutrition.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
 • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Τα στοιχεία σας μπορεί να αξιοποιηθούν από τους συντελεστές του quiz για μελλονική επικοινωνία.