Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

11ος Κύκλος Σεμιναρίων: «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής» με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης

peak-performance-athlitiki-diatrofi
Sales price 590,00 €
Discount
∆ιαθεσιμότητα Άμεσα ∆ιαθέσιμο

Χώρος εκπαίδευσης: Πολυκράτους 4, Περιστέρι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105775087, 6945361262
Ιστοθέση: www.peakperformance.gr
Διαδικτυακή Παρακολούθηση: Ναι
Ημερομηνία έναρξης: 03 Νοεμβρίου 2018 

Περιγραφη

Ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση του 10ου κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων: «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής», η επιστημονική ομάδα του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης «Peak Performance»   ανταποκρίνεται  στο  μεγάλο ενδιαφέρον σας για γνώση στον τομέα της Αθλητικής Διατροφής  και προχωράει  στη δημιουργία  του 11ου κύκλου επιμορφωτικών σεμιναρίων, «Ειδικός Αθλητικής Διατροφής», υπό την αιγίδα της «Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής» των ΗΠΑ και της εταιρείας προηγμένων συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές «Biomax Performance Nutrition».

Πρόγραμμα Διαλέξεων

3-4 Νοεμβρίου  Θεωρία
10-11 Νοεμβρίου  Θεωρία
17-18 Νοεμβρίου Θεωρία
24-25 Νοεμβρίου Πράξη
1-2 Δεκεμβρίου Πράξη
8-9 Δεκεμβρίου Θεωρία
15-16 Δεκεμβρίου Πράξη+Εξετάσεις

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν πρωινές ώρες 10.30-13.30.

Επιπλέον, για όσους ενδιαφερόμενους δεν υπάρχει η δυνατότητα δια ζώσης παρακολούθησης θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Πληροφορίες

Είναι γνωστό ότι στον Ελληνικό αθλητικό χώρο υπάρχει ένα μεγάλο κενό στον τομέα της Αθλητικής Διατροφής. Αθλητές, προπονητές, γυμναστές και αρκετοί επαγγελματίες υγείας δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη διατροφική αγωγή των αθλουμένων, αγνοώντας την αποτελεσματικότητα που επιφέρει στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης, την αύξηση της μυϊκής μάζας και τη μείωση του λιπώδους ιστού.

Σε μια πρόσφατη ανακοίνωση του, ο Αμερικάνικος Σύλλογος Διαιτολογίας, οι Διαιτολόγοι του Καναδά και το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθλητιατρικής τοποθετήθηκαν επί τούτου, δηλώνοντας ότι η αθλητική απόδοση, η φυσική δραστηριότητα και η αποκατάσταση, ενισχύονται ιδιαίτερα με την «κατάλληλη διατροφή».

Σκοπός του σεμιναρίου αυτού, είναι να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις όσον αφορά το ρόλο που κατέχει η διατροφή στη βελτίωση σύστασης σώματος, στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης καθώς και διαφόρων δεικτών υγείας.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:

 • Γυμναστές, Personal Trainers,
 • Προπονητές,
 • Αθλητές,
 • Εργοφυσιολόγους,
 • Διατροφολόγους,
 • Διατροφικούς θεραπευτές,
 • Διαιτολόγους,
 • Ομοιοπαθητικούς,
 • Νοσηλευτές,
 • Επαγγελματίες υγείας και
 • άτομα με γενικότερο ενδιαφέρον στη Διατροφή.

Θεματικές Ενότητες:

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν σε αυτό το σεμινάριο είναι οι ακόλουθές:

 • Εισαγωγή στη Διατροφή Ασκούμενων και Αθλητών
 • Μηχανισμοί Παραγωγής Ενέργειας κατά την Άσκηση
 • Μέθοδοι Εργομετρικής και Διατροφικής Αξιολόγησης
 • Υδατάνθρακες και Άσκηση
 • Λιπίδια και Άσκηση
 • Πρωτεΐνες-Αμινοξέα και Άσκηση
 • Βιταμίνες, Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία
 • Υγρά, Ηλεκτρολύτες και Θερμορύθμιση
 • Προαγωνιστικό Γεύμα
 • Διατροφή κατά τη Διάρκεια της Άσκησης
 • Γεύμα Αποκατάστασης
 • «Ζωντανά Περιστατικά με Επαγγελματίες Αθλητές»
 • Σχεδιασμός Διατροφικού Πλάνου για Αερόβια, Αναερόβια και "Μικτά" Αγωνίσματα
 • Διατροφικά Συμπληρώματα, Εργογόνα Βοηθήματα και Βοτανολογία
 • Αναβολικές Ουσίες και Αθλητική Απόδοση
 • Ιδανικός Χρόνος Θρέψης και Αθλητική Απόδοση

Εξετάσεις

Εφόσον ολοκληρωθούν οι θεματικές ενότητες, θα ακολουθήσουν εξετάσεις με το σύστημα της πολλαπλής επιλογής και οι επιτυχόντες θα λάβουν βεβαίωση επιτυχής παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του Σεμιναρίου.

Εκπαιδευτικό υλικό

Όλοι οι σπουδαστές θα λάβουν σημειωματάριο και ξενόγλωσα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.

Κόστος Σεμιναρίου

Ενημερωθείτε για το κόστος του Σεμιναρίου καθώς και για τους τρόπους καταβολής των διδάκτρων.

Κατηγορίες Συνέδρων Περίοδος Προ - Εγγραφών 1/10/18 - 16/10/18 Περίοδος Εγγραφών 30/3/18 - 12/4/18

Διαιτολόγοι, Διατροφολόγοι,

Γυμναστες, Προπονητές, Αθλητές,

Εργοφυσιολόγοι, Φοιτητές, Λοιπές συναφή ειδικότητες

490€* Μετρητά ή 

Με διακανονισμό 2 δόσεων (2 x 245)

590€* Μετρητά ή 

Με διακανονισμό 2 δόσεων (2 x 295)

Φοιτητές, Άνεργοι**

440€* μετρητά ή 

Με διακανονισμό 2 δόσεων (2 x 220)

540€* μετρητά ή 

Με διακανονισμό 2 δόσεων (2 x 270)


**Για την έκπτωση σε φοιτητές και ανέργους στείλτε μας email στο info@mednutrition.gr για να σας αποστείλουμε το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι.

Εγγραφές

Για να λάβετε την αίτηση εγγραφής μπορείτε να αποστείλετε το e-mail σας στην ακόλουθη διεύθυνση: info@peakperformance.gr

Πληροφορίες

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο κινητό τηλέφωνο: 6945361262 ή στο e-mail: info@peakperformance.gr

 Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Εισηγητές

Ο Ιωάννης Αρναούτης απέκτησε το βασικό του πτυχίο, με κύρια κατεύθυνση την Κολύμβηση, από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης το 2003, με υποτροφία από το ΙΚΥ. Συνέχισε τις σπουδές του ολοκληρώνοντας το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών το 2006, στην κατεύθυνση της Διατροφής και Άσκησης. Ενώ τέλος, απέκτησε τον Διδακτορικό του τίτλο από το ίδιο Πανεπιστήμιο (από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Διαιτολογίας-Διατροφής) το 2012 με βαθμό Άριστα. 

Έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε Διεθνή επιστημονικά περιοδικά, είναι συγγραφέας 2 κεφαλαίων σε βιβλία που διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει 14 παρουσιάσεις (4 ως ομιλητής και 10 ως παρουσίαση poster) σε Διεθνή συνέδρια. Έχει βραβευτεί ως Young Researcher Award το 2012 σε Διεθνές συνέδριο περί Υδάτωσης και Υγείας. Τέλος, έχει να επιδείξει πολυετές διδακτικό έργο τόσο στο προπτυχιακό σκέλος σπουδών (Διατροφή & Άσκηση) όσο και στο μεταπτυχιακό (Διατροφή για Πρωταθλητισμό) στο πανεπιστήμιο, ενώ είναι και επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα.

O Παναγιώτης Κλειάσιος σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας–Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και είναι πτυχιούχος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση “Διατροφή και Άσκηση”.

Διατέλεσε εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ και στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ από το Φεβρουάριο του 2012 έως και τον Ιούλιο του 2015 και επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2011 έως το 2014, διάστημα κατά το οποίο συμμετείχε σε πολλά ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.Έχει στο ενεργητικό του πλούσια αρθογραφία σε περιοδικά και ηλεκτρονικό τύπο και συμμετέχει σε συνέδρια και ημερίδες με διεθνή εμβέλεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καθώς ανακοινώσεις του έχουν παρουσιαστεί σε αρκετά συνέδρια.

Ο Γιώργος Τουλιάτος είναι Ιατρός Βιοπαθολόγος & Συγγραφέας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Από το 2007 ειδικεύτηκε στη Βιοπαθολογία και από το 2014 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα. Είναι π. αθλητής στο άθλημα της σωματικής διάπλασης. Έχει λάβει μέρος σε δώδεκα αγώνες σωματικής διάπλασης από το 2000-2013, κερδίζοντας δύο πανελλήνιους τίτλους (Π.Ε.Σ.Δ & Ε.Ο.Σ.Δ) καθώς και σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου, αλλά και δρόμους αντοχής.

Το 2012 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο πάνω στη σωματοδόμηση, το 2013 το δεύτερο, ενώ το 2015 το τρίτο. (εκδόσεις ΑΣΤΑΡΤΗ). Είναι επιστημονικός συνεργάτης και αρθρογράφος στις Ελληνικές εκδόσεις των περιοδικών Muslemag & Muscular Development, αλλά και της αμερικάνικης ιστοσελίδας ΑΝΑΒΟLIC.ORG. Επίσης, είναι ιδρυτής της ιστοσελίδας GTOUL.COM με θέματα πρόληψης πάνω στη φαρμακοδιέγερση.

Ο Αθανάσιος Δουληγέρης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Αθλητική Διατροφή από το τμήμα Διαιτολογίας - Διατροφής, του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και Διεθνώς Πιστοποιημένος Αθλητικός Διατροφολόγος από τη "Διεθνή Κοινότητα Αθλητικής Διατροφής" των ΗΠΑ. (ISSN, USA). Είναι ο Ιδρυτής του Εργομετρικού/Προπονητικού Κέντρου Διατροφής και Άσκησης “Peak Performance”, της Εταιρείας Συμπληρωμάτων Διατροφής για Αθλητές “Biomax Performance Nutrition” και συνεργάζεται με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών σε πρότυπα ερευνητικά προγράμματα Διατροφής & Άσκησης. 

Είναι υπεύθυνος αθλητικής βελτίωσης σε επαγγελματικούς Αθλητικούς Συλλόγους και συνεργάζεται με επαγγελματίες αθλητές για περισσότερο από 10 συναπτά έτη. Οι καινοτόμες προπονητικές μέθοδοι που εφαρμόζει, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση που προσφέρει σε Αθλητική Διατροφή και Αποκατάσταση, έχουν οδηγήσει αρκετούς αθλητές του και ομάδες σε πολλές επιτυχίες και κατάκτηση μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Ενημερώσου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα εξελίξουν την επαγγελματική σου δράση.