Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...

Το μέγεθος της μερίδας στο πιάτο σας

Base price 10,00 €
Sales price 8,00 €
Discount -2,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας
Κερδίζετε 2,00 €
∆ιαθεσιμότητα Κατόπιν Παραγγελίας

Κωδικός: PRNT13072012
Εκδόθηκε: Λευκωσία 2011, medNutrition publications
Διαστάσεις: 41.3 cm x 29 cm
Τύπος χαρτιού: velvet 115 γραμ.
Απευθύνεται σε αρμόδιους υγείας
Ποσότητα: 30άδα/τμχ
Επιστιμονική υπεύθυνη: Ιωάννα Κατσαρόλη

Περιγραφη
  • Πόσο κρέας πρέπει να σερβίρω στο πιάτο μου;
  • Πόσα αμυλούχα και πόσα λαχανικά;

Κάνουν τέτοιες ερωτήσεις οι πελάτες σας, στο γραφείο;

Το medNutrition έρχεται να λύσει τον ... γρίφο του ισορροπημένου πιάτου, παρουσιάζοντας ένα σουπλά που θα μάθει να τρώνε τις σωστές ποσότητες από κάθε κατηγορία τροφίμου.

Η χρήση του σουπλά είναι τόσο εύκολη, που μπορεί να τη μάθει ακόμη και ένα παιδάκι του νηπιαγωγείου: το μισό πιάτο (πράσινο) γεμίζει με λαχανικά, το 1/4 (πορτοκαλί) με αμυλούχες τροφές και το εναπομείναν τέταρτο (κόκκινο) με πηγές πρωτεΐνης. Και δεν σταματά σε αυτό. Στη δεξιά πλευρά του σουπλά θα βρεις 9 έξυπνες συμβουλές, που θα σε βοηθήσει να ξαναβρεις το μέτρο στη μερίδα σου, χωρίς να πεινάσεις.

Βάζοντας το στο τραπέζι του και πολύ σύντομα, τόσο το μάτι, όσο και το στομάχι του θα «εκπαιδευτούν» κατάλληλα και ο «κανόνας» της ισορροπημένης διατροφής θα γίνει κομμάτι της ζωής του!

Το σουπλά δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας «Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει» που υλοποίησε το πρώτο ελληνικό και κυπριακό portal διατροφής medNutrition, με στόχο να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές στα σωστά μεγέθη των μερίδων.

Παρακολουθήστε το video απόσπασμα από την εκπομπή της Φωτεινή Γεωργίου στον Αντ1, "Υγεία, Πάνω απ΄όλα", με τον ιδρυτή του medNutrition, Πάρη Παπαχρήστο.