ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Eirini Amourgi diaitologos

Ειρήνη Αμούργη

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
44763 Προβολές
Διαιτολογικό Γραφείο
Ειρήνη Αμούργη
Υψηλάντου 2, Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Σπουδές

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 22/01/1973. Σπούδασα αισθητικός στο London College of Fashion του Λονδίνου από όπου αποφοίτησα στον 06/1994. Στη συνέχεια φοίτησα στο τμήμα Διαιτολογίας- Διατροφολογίας στο King’s College του Λονδίνου, από όπου και αποφοίτησα στον 06/1998. 

Απασχόληση

  • Από το 2000, διατηρώ ανεξάρτητο διαιτολογικό γραφείο στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς όπου παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες πάνω στην διατροφή και στη διατροφική συμπεριφορά.
  • Ορίστηκα ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην επιτροπή ελέγχου λειτουργίας διαιτολογικών γραφείων Κεφαλληνίας και Ιθάκης. 
  • Πραγματοποιώ διαδραστικές παρουσιάσεις σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα κάνω ομιλίες σε παιδικούς σταθμούς και παιδικά τμήματα αθλητικών συλλόγων σε θέματα διατροφής, διατροφικών διαταραχών και τροποποίησης συμπεριφοράς.
  • Συντάσσω το διαιτολόγιο- διατροφικό μενού ιδιωτικών παιδικών σταθμών.
  • Παρακολουθώ συνέδρια και ημερίδες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

amorgi eirini sxoleio diaitologos

Κατάρτιση

Μέλος

Αποτελώ μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων (HDA) και της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ).

Ενδιαφέροντα

Ως μόνιμος κάτοικος Κεφαλονιάς απολαμβάνω τις βόλτες στη φύση καθώς και το κολύμπι. Μου αρέσει πολύ η λογοτεχνία και όποτε βρίσκω χρόνο το αφιερώνω στο διάβασμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υψηλάντου 2, Αργοστόλι, Κεφαλονιά
2671024093
6945044298
Διαιτολογικό Γραφείο
Ειρήνη Αμούργη
Υψηλάντου 2, Αργοστόλι, Κεφαλονιά
2671024093
6945044298
Λίγα λόγια για το γραφείο

Το Διαιτολογικό γραφείο της Ειρήνης Αμούργη βρίσκεται στο κέντρο του Αργοστολίου.  Είναι ένας χώρος φιλόξενος και προσβάσιμος σε όλους. Παρέχει όλο τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου διαιτολογικού γραφείου με τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα σωματομετρήσεων και μέτρησης βασικού μεταβολισμού με απόλυτη ακρίβεια. Απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή σωματικού βάρους και χρειάζονται διατροφική παρακολούθηση και διατροφική εκπαίδευση.