Διατροφοκάρτες για τους «Μικρούς» σας Πελάτες

37251 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί

Χωρίς αμφιβολία, η παχυσαρκία είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για τη δημόσια υγεία, καθώς το ποσοστό εμφάνισής της είναι διαρκώς αυξανόμενο, ακόμα και στην παιδική ηλικία και σχετίζεται με πολλαπλές σωματικές, ψυχοκοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις. Η πρόληψη λοιπόν είναι η πρώτη και η πλέον σημαντική λύση και οι σωστές βάσεις μπορούν να τεθούν από την παιδική ηλικία! Μέσω του παιχνιδιού τα παιδιά μπορούν να περάσουν το χρόνο τους διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας πληροφορίες για την θρεπτική αξία των τροφίμων και τη σημασία των ισορροπημένων διαιτητικών συνηθειών.

Σας παρουσιάζουμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι 2 σε 1 που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της καμπάνιας Nestlé Παιδιά όλο Υγεία σε συνεργασία με την εταιρεία Nestle.

cards game 620x195 00

Θα συναντήσετε:

  • Ένα παιχνίδι με τρόφιμα και ροφήματα. Ο πρώτος παίκτης διαλέγει ένα χαρακτηριστικό/θρεπτικό συστατικό και το συγκρίνει με του αντιπάλου. Όποιος συγκεντρώσει το σύνολο των καρτών στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής.
  • Ένα παιχνίδι Μάντεψε τι: Στην πίσω πλευρά της κάρτας υπάρχει μια φράση για το κάθε τρόφιμο. Σε ποιο θρεπτικό συστατικό υπερέχει; Ας μαντέψουμε!

Προτείνετε αυτό το παιχνίδι στα παιδιά και στους γονείς τους, με σκοπό να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα, μαθαίνοντας! Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το παιχνίδι στο χώρο αναμονής στο διαιτολογικό σας γραφείο, με σκοπό να απασχοληθούν οι μικροί μας φίλοι!

Οδηγίες για την Εκτύπωση

Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε το αρχείο σε κάποιο τυπογραφείο ή στο σπίτι/γραφείο σας και να κόψετε τις κάρτες.

Αν επιλέξετε να εκτυπώσετε το αρχείο στο σπίτι/γραφείο σας, θα πρέπει ο εκτυπωτής σας να υποστηρίζει το τύπωμα διπλής όψης. Για να το διαπιστώσετε αυτό, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του εκτυπωτή ή επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του εκτυπωτή.

Στη συνέχεια μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ: https://helpx.adobe.com/gr_en/acrobat/kb/print-double-sided-acrobat-reader.html

Υπάρχει το ενδεχόμενο οι κάρτες στις δύο σελίδες να μην πέσουν ακριβώς η μία πάνω στην άλλη και να υπάρχει μια μικρή διαφορά στα περιθώρια.

Πώς θα αποκτήσετε το επιτραπέζιο παιχνίδι;

Ακολουθήστε τις οδηγίες στη φόρμα δεξιά για για να κατεβάσετε δωρεάν το αρχείο.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας
Κατόπιν αυτού κλικάρετε "Αποστολή" για να κατεβάσετε δωρεάν τις διατροφοκάρτες.
Όνομα*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Επώνυμο*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Email*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Τόπος*
Invalid Input
Περιοχή*
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο
Επάγγελμα*
Απαραίτητο πεδίο
Τηλέφωνο
Invalid Input

download button  Κατεβάστε το πιο πρόσφατο PDF reader εδώ.