Οικογένεια

Η Michel Obama καλεί τους μικρούς της φίλους να μαγειρέψουν υγιεινά!

03 Μαρτίου 2016
2616 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Michel obama

Κάθε χρόνο η πρώην Πρώτη Κυρία στην Ελλάδα καλούσε σε διαγωνισμό μαγειρικής τα παιδιά με σκοπό να κερδίσουν ένα δείπνο στο Λευκό Οίκο... Λευκό Οίκο;;; Στην Ελλάδα Λευκός Οίκος; Α ναι σωστά, ΠΟΤΕ δεν θα γινόταν αυτό στην Ελλάδα! Γίνεται όμως στην Αμερική!

Πως θα αρχίσει η διατροφική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά μιας χώρας που βρίσκεται στην κορυφή της παιδικής παχυσαρκίας; Η ερώτηση απαντάται με άλλη ερώτηση. Τι είναι σημαντικό για έναν Αμερικάνο περισσότερο από το φαγητό; Η πατρίδα! Το να γνωρίσεις τα άτομα που την διοικούν και να δειπνίσεις μαζί τους είναι ευλογία για πολλούς Αμερικάνους!

Εδώ και χρόνια λοιπόν η Michel Obama έχει αρχίσει μια καμπάνια για να προσφέρει στα παιδιά κίνητρο να μαγειρεύουν και να τρώνε πιο σωστά! Στρογγυλά τραπέζια με ηθοποιούς, διαγωνισμοί μαγειρικής και άλλα events έχουν πραγματοποιηθεί και φαίνεται να έχουν μια πολύ θερμή ανταπόκριση από το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Δεν θα συγκρίνω με την Ελλάδα που το κράτος δεν ενδιαφέρεται για πιο βασικά πράγματα αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως όταν η ίδια η σύζυγος του πρωθυπουργού κάνει διαγωνισμό μαγειρικής για τα μικρά παιδιά με σκοπό να μάθουν να μαγειρεύουν, τα πράγματα έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν σε μια πολιτική που μακάρι να συνεχιστεί και με τον επόμενο πρωθυπουργό.

  • Μιχάλης Κάβδας
    Μιχάλης Κάβδας Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

    O Μιχάλης Κάβδας είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, με επιπλέον κατάρτιση στην Αθλητική Διατροφή και την Τροποποίηση Διατροφικής Συμπεριφοράς. Συνεργάζεται με τα γυμναστήρια Holmes Place Athens ως Διατροφολόγος, με το CrossFit Coast ως αποκλειστικός Διατροφολόγος του γυμναστηρίου αλλά και προσωπικός Διατροφολόγος της αγωνιστικής ομάδας (Elite team) με πανελλαδικές και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.