ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
katerina fantoysi diaitologos diatrofologos

Κατερίνα Φαντούση

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σπουδές

Φοίτησα αρχικά στο τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΑΤΕΙ Αθήνας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θέλησα να συνεχίσω στην Επιστήμη της Διαιτολογίας και έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο όπου και πέρασα. Το ανήσυχο πνέυμα μου δεν ήταν ακόμη ικανοποιημένο και στα πλαίσια της αναζήτησής μου ολοκλήρωσα και το Μεταπτυχιακό Tμήμα του Χαροκοπέιου στην Κλινική Διαιτολογία Διατροφη.

Απασχόληση

Από το 2008 ζω στην Κάρυστο και εργάζομαι στο ΓΝΚΥ Καρύστου ως Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηριών και δεν χάνω ευκαιρία να συμβουλεύω διατροφικά τους ασθενείς.

Συνεχίζω να ενημερώνομαι για την Επιστήμη της Διαιτολογίας και αρθρογραφώ στην ιστοθέση του mednutrion για τα νέα δεομένα.

Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εργάστηκα στα νοσοκομεία: Γενικό νοσοκομείο «Τζάνειο» ( Διαβήτης – Καρδιαγγειακά ) , Γενικό Κρατικό «Γεώργιος Γεννηματάς» (Σίτιση νεφροπαθών και ασθενών υπό αιμοκάθαρση), Νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία» ( παιδική παχυσαρκία, κυστική ίνωση, νεανικός διαβήτης ), Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» ( Σίτιση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα)., Γ. Ν. Αττικής «ΚΑΤ» ( Σίτιση πολυτραυματία - εντερική και παρεντερική διατροφή )

Έχω εργαστεί σε Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια

Έχω διδάξει στο δημόσιο ΙΕΚ Αργυρούπολης .

Κατάρτιση

Είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων , της Ελληνικής Εταιρίας Αθηροσκλήρωσης, του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.

Από το 2005 συμμετέχω στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια, ημερίδες με θέμα τη διατροφή.

Ενδιαφέροντα

Στον ελεύθερο χρόνο μου, μόνο μου μέλημα είναι να παίζω με την κόρη μου που είναι 2 χρονών. Το καλοκαίρι βασική μας δραστηριότητα είνια το κολύμπι και η θάλασσα, ενώ το Χειμώνα όταν το επιτρέπει ο καιρός οι μικρές εκδρομούλες και η πεζοπορία στην φύση.

Λατρεύω το διάβασμα (λογοτεχνία) αλλά προς το παρών η μικρή εισβολέας της ζωής μου δεν μου αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο.