ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Iliana Giannaki diaitologos

Ιλιάδα Γιαννάκη

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
3627 Προβολές

Σπουδές

Είμαι απόφοιτη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από το τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής. Ένα μέρος των σπουδών μου πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία, στο ‘Polytechnic Institute of Bragança (IPB)’ μέσω του προγράμματος Erasmus. Η πτυχιακη μου εργασία αφορούσε την διατροφική αντιμετώπιση παιδιών με αυτισμό και ΔΕΠΥ, καθώς με ενδιέφερε η συσχετιση της διατροφής με την ψυχική υγεία. Σύντομα, θα ολοκληρώσω τα μαθήματα για την λήψη του πιστοποιητικού της Παιδαγωγικής Επάρκειας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το οποίο κρίνω αναγκαίο για την σωστή προσέγγιση των νεότερων ηλικιών.

Απασχόληση

Αυτή την περίοδο, προσφέρω τις υπηρεσίες μου δια ζώσης ή on line. Έχω απασχοληθεί στο διαιτολογικό γραφείο αθλητικής διατροφής “Nutrition Nerds”, στο οποίο αντιμετώπισα πλήθος αγωνιστικών και μη αθλητών. Παράλληλα, προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στην ΜΚΟ “Γιατροί του Κόσμου - Ελλάδα” και στο Ευρωπαϊκό δίκτυο διαιτολόγων φοιτητών “ENDiets”. Επίσης, έχω πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση μέσω του προγράμματος Erasmus+ στο Γερμανικό Κέντρο Ερευνών για τον Καρκίνο, στην Χαϊδελβέργη. Εκεί εργάστηκα ως βοηθός έρευνας σε μια μελέτη που αφορούσε την συσχέτιση του λιπώδους ιστού σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με τον καρκίνο του στήθους, των ωοθηκων και της μήτρας. Πριν από αυτό, είχα εργαστεί το διαιτολογικό γραφείο αθλητικής διατροφής “Nutrilab, στην Κηφισιά. Τέλος, η πρώτη μου εμπειρία ως διαιτολόγος ήταν η τρίμηνη πρακτική μου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Κατάρτιση

Η εμπειρία μου στην αθλητική διατροφή, με οδήγησε στο να επιλέξω αυτή την κατεύθυνση για την επαγγελματική μου πορεία. Συγκεκριμένα, έχω αποκτήσει την γνώση για προετοιμασία αγωνιστικών αθλητών, παροχή συμβουλών για αθλητικά συμπληρώματα, διενέργεια εργομετρικών μετρήσεων, μετρήσεων σύστασης σωματος, βασικού μεταβολικού ρυθμού και συγκέντρωσης ηλεκτρολυτών στον ιδρώτα.

Ενδιαφέροντα

Στον ελευθερό μου χρόνο μου αρέσει να ασχολούμαι με την μουσική, την γυμναστική, την ζωγραφική και το πλέξιμο. Τα ενδιαφέροντα μου με βοηθούν να νιώθω ισορροπία και να εξελίσσομαι συνεχώς ως προσωπικότητα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 6983228779