ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Manolis Kourmpelis diaitologos

Μανώλης Κουρμπέλης

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
5019 Προβολές

Σπουδές

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκoπεiου Πανεπιστημίου απ΄όπου αποφοίτησα το 2021. Στο πλαίσιο των σπουδών μου πραγματοποίησα τη πτυχιακή μου εργασία με θέμα ‘’Εκτίμηση διατροφικής κατάστασης και επιπλοκές του υποσιτισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς’’. Στόχος μου για το άμεσο μέλλον είναι η έναρξη ενός μεταπτυχιακού στην κλινική διατροφή ώστε να εμπλουτίσω τις γνώσεις που απέκτησα κατά τη διάρκεια της προπτυχιακής μου εκπαίδευσης.

Απασχόληση

Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης, είχα την ευκαιρία να διευρύνω τις γνώσεις μου στο διαιτολογικό γραφείο ‘’Θερμίδα’’ της κυρίας Ειρήνης Μπαμπαρούτση. Εκεί, ήρθα σε επαφή με πληθώρα περιστατικών που με βοήθησαν να εξασκήσω τις δυνατότητες μου στο πρακτικό κομμάτι. Η πρακτική άσκηση συνεχίστηκε στο Θριάσιο ΓΝΕ αλλά και στην εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. τα οποία συντέλεσαν στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων μου στον κλινικό και βιομηχανικό τομέα αντίστοιχα. Από το 2023 έχω την χαρά να εργάζομαι στο διαιτολογικό γραφείο του κυρίου Παρασκευά Παπαχρήστου - medNutrition.

Κατάρτιση

Η επιστήμη της διατροφής συνεχώς εξελίσσεται και έτσι δεν γίνεται να μείνεις αμέτοχος στο βομβαρδισμό πληροφοριών που δέχεσαι καθημερινά κυρίως από τα social media. Έτσι προσπαθώ να παρακολουθώ διάφορες ημερίδες για τη συνεχή ενημέρωση μου.

Ενδιαφέροντα

Όντας από μικρή ηλικία σε ομάδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, η σχολή της Διαιτολογίας ήρθε να προστεθεί ιδανικά σε ένα γενικότερο αθλητικό τρόπο ζωής. Έχω συμμετοχές στα 5 και 10 χιλιόμετρα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας ενώ παράλληλα συνεχίζω τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Τα ταξίδια και ο χρόνος με φίλους είναι κάτι που προσπαθώ να μην παραλείπω εν μέσω της καθημερινής ρουτίνας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6977018735