ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
diakaki-dietitian

Σταματία Διακάκη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
3306 Προβολές

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Θεσσαλονίκης, απ’όπου αποφοίτησα τον Δεκέμβριο του 2018. Στα πλαίσια των προπτυχιακών μου σπουδών, για την εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας, ασχολήθηκα με τις γνώσεις των καταναλωτών και τη σχέση τους σχετικά με την επισήμανση των τροφίμων και τη διατροφική ετικέτα.

Απασχόληση

Είμαι επιστημονικός συνεργάτης τoυ portal διατροφής medNutrition με σκοπό την ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα διατροφής. Παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες με επισκέψεις κατ’ οίκον στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και online.

Η πρώτη μου επαφή με το επαγγελματικό κομμάτι της διαιτολογίας ήταν μέσα από την πρακτική μου άσκηση στο νοσοκομέιο «Γ. Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας όπου είχα αρμοδιότητες κατάρτισης καθημερινών διαιτολογίων για το ιατρικό προσωπικό αλλά και για ασθενείς με διαβήτη, κοιλιοκάκη, παχυσαρκία αλλά και καρδιαγγειακά προβλήματα.

Κατάρτιση

Λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στον τομέα της διατροφής σκοπός μου είναι να ενημερώνομαι μέσα από συνέδρια και σεμινάρια διατροφής όπως:

  • Σεμινάριο προπονητικής ''MAX MUSCLE'' ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΥΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
  • 45ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη
  • 30ο Επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο Διαβητολογικής Εταιρίας Βόρειας Ελλάδας
  • 14ο Πανελλήνιο συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας και 3ο Πανελλήνιο συνέδριο Kλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει πάρα πολύ να ταξιδεύω, ιδιαίτερα στο εξωτερικό και να γνωρίζω καινούρια μέρη και πολιτισμούς. Επιπλέον, στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τη γυμναστική και συνήθως επιλέγω κάποιο ομαδικό πρόγραμμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6986577525