ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
fenia mpora diaitologos diatrofologos

Φέννια Μπόρα

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (BSc), Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος (BSc, MSc)

Σπουδές

Πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Aberdeen University της Σκωτίας όπου απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο Human Nutrition με ειδίκευση στο Public Health Nutrition. Μερικά χρόνια πριν ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστήμιου Αθηνών και στην Κλινική Διαιτολογία – Διατροφολογία του Robert Gordon University στο Aberdeen τις Σκωτίας με βαθμό 'Λίαν Καλώς' αντίστοιχα.

Απασχόληση

Η επαγγελματική μου εμπειρία ξεκινά από το 2004, καθώς εργάζομαι ως δασκάλα ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής σε ποικίλα σωματεία αλλά και σε καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά στο νομό Αττικής. Παράλληλα εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της διατροφής παρακολουθώντας κλινικά περιστατικά, περιστατικά παχυσαρκίας, εγκύους και θηλάζουσες, άτομα με διατροφικές διαταραχές, αθλητές και παιδιά. Επίσης, έχω εργαστεί ως διαιτολόγος – διατροφολόγος σε νοσοκομεία, κοινότητα, βιομηχανίες τροφίμων και στον τομέα της έρευνας στην Ελλάδα αλλά και στη Σκωτία.

Κατάρτιση

Παράλληλα με την εργασία μου ως γυμνάστρια και διαιτολόγος – διατροφολόγος αρθρογραφώ σε ιστοσελίδες αθλητικών σωματείων. Επίσης παρέχω συμβουλές διατροφής στα παιδιά και στους γονείς των αθλητικών σωματείων.

Ενδιαφέροντα

Μου αρέσει πολύ η τεχνολογία και τα social media, η τηλεόραση και η μουσική. Αγαπώ τα ταξίδια και πιο πολύ μου αρέσει η γνωριμία με νέες τοποθεσίες και ανθρώπους. Λατρεύω τον αθλητισμό αφού ήμουν ερασιτέχνης αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, τραμπολίνο και γυμναστικής για όλους. Τέλος, έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την διατροφή και τις διαφορετικές διατροφικές συνήθειες άλλων λαών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

6972286175