ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
roi kiouri accounts manager elorus

Ρόη Κιουρή

Accounts Manager της Elorus

Σπουδές

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο International Management στο Πανεπιστήμιο του Seattle το 2014. Το αντικείμενο καταρτίζει επαγγελματίες να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα ή να διευθύνουν εταιρείες σε επίπεδο παγκόσμιων αγορών. Μελετώντας τις κουλτούρες διαφόρων πολιτισμών έχω αποκομίσει γνώσεις στη γεωπολιτική, τις εργασιακές σχέσεις σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα και τα πολιτικά συστήματα ανά τον κόσμο. Σε συνδυασμό με μαθήματα όπως η Μακροοικονομία, η Στρατηγική Marketing και η Λογιστική είμαι ικανή να αντεπεξέλθω επαγγελματικά σε πολυεθνικές εταιρείες.

Απασχόληση

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να εργάζομαι ως Accounts Manager στην Elorus από το 2015. Το Elorus είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή online τιμολόγησης και online πληρωμών που διευκολύνει τη ζωή σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η εφαρμογή διαχειρίζεται όλο το φάσμα αναγκών τιμολόγησης και οργάνωσης οικονομικών μιας επιχείρησης, συνδυάζοντας φιλικό περιβάλλον και «έξυπνες» λειτουργίες.

Ο δικός μου ρόλος ως υπεύθυνης χρηστών είναι να απαντώ σε απορίες και να διασφαλίζω ότι είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας. Στο πλαίσιο αυτό, είμαι η κύρια συντάκτης του blog μας, το οποίο παρέχει χρήσιμες συμβουλές στο κοινό για ό,τι αφορά την επαγγελματική τους διαχείριση και εξέλιξη.

Η πρότερη επαγγελματική εμπειρία μου περιλαμβάνει τη θέση μου ως Account Manager στη Logika Ltd, εταιρεία Logistics. Εκεί είχα αναλάβει τη διαχείριση εφοδιαστικών αλυσίδων e-shop ενδεικτικά αναφέροντας τη La Redoute, τη Melina May και τη Goldenbrands της Χρυσής Ευκαιρίας.

Παράλληλα με τις παραπάνω δραστηριότητες, εξασκώ με πολλή χαρά και το επάγγελμα της καθηγήτριας Αγγλικών από το 2013, παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα.

Ενδιαφέροντα

Αν και πάντα είχα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, η μεγάλη μου αγάπη είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών. Αυτή τη στιγμή μαθαίνω Γαλλικά και στο μέλλον έχω σκοπό να συνεχίσω τα Ιταλικά που παραμέρισα λόγω πανελλαδικών το 2005. Καινούργια προσθήκη είναι και το πιλάτες που έχει αποδειχθεί σωτήριο για την καθιστική καθημερινότητά μου. Τέλος, λατρεύω τα ταξίδια και με την πρώτη ευκαιρία «ξεφεύγω» από την Αθήνα.