ΠΙΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
niki androulaki diaitologos diatrofologos

Νίκη Ανδρουλάκη

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σπουδές

Φοίτησα στο τμήμα Διατροφής του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, από όπου πήρα το πτυχίο μου το 2002. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής μου, παρακολούθησα εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην παιδική παχυσαρκία και την ασφάλεια (HACCP) και ποιότητα τροφίμων, από το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απασχόληση

Παρέχω τις διαιτολογικές μου υπηρεσίες στο γραφείο μου στα Χανιά, ενώ συνεργάζομαι με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μαζικής εστίασης, για την παραγωγή νέων προϊόντων, κατάρτιση μενού και διατροφικής επισήμανσης. Από το 2007 μέχρι και το 2014, παρουσίαζα θεματολογία σχετικά με την σωστή και ισορροπημένη διατροφή, σε εβδομαδιαία βάση σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης, ενώ έχω υλοποιήσει πλήθος ομιλιών και ημερίδων, ενημερώνοντας το κοινό πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας. Παράλληλα κάθε χρόνο συμμετέχω στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ "Κωφοί κι Ακούοντες εν Δράσει", ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ. Επίσης, είμαι μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Υγείας, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και σαν στόχο έχει τη δυνατότητα επαφής, διαλόγου, ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών ανάμεσα στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, μαθητές, πολίτες και φορείς για την προώθηση και την επίτευξη της πρόληψης της υγείας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενδιαφέροντα

Είμαι λάτρης της καλής μουσικής, ενώ από τα παιδικά μου χρόνια ασχολούμαι με το να μαθαίνω αλλά και να συνθέτω μουσική. Παίζω πλήκτρα, πιάνο και ακορντεόν ερασιτεχνικά και μου αρέσει πολύ και το τραγούδι. Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω και προσπαθώ να βρίσκω τον χρόνο έστω και για μικρές εξορμήσεις. Πάνω από όλα όμως λατρεύω αυτό που κάνω, να παρέχω την κατάλληλη υποστήριξη μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου, σε όσους ανθρώπους με συμβουλεύονται για θέματα διατροφής και υγείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ανδρέα Παπανδρέου 36, 73134, Χανιά Κρήτη
2821045303
2821045303