Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Οδηγός απεικόνισης μερίδων για το ψυγείο και το πορτοφόλι σας

09 Μαρτίου 2011
7110 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
megethos meridas poster

Πόσο είναι μια μερίδα τυρί και πόσο μια μερίδα κρέας; Πόσο λάδι πρέπει να βάλω στη σαλάτα μου; Ποιο είναι το σωστό μέγεθος της μερίδας για το σπανακόρυζο; Πόσα κομμάτια είναι μια μερίδα παστίτσιο; Πόσους λαχανοντολμάδες περιλαμβάνει μία μερίδα και πόση είναι η σωστή μερίδα στην μακαρονάδα με κιμά;

Αν σερβίρετε μέχρι να δείτε το πιάτο να γεμίζει, πρέπει μάλλον να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τoν οδηγό απεικόνισης μερίδων, του medNutrition.eu. Ο οδηγός, με μέγεθος όσο μια σελίδα Α4, μπορεί να κρεμαστεί στο ψυγείο του σπιτιού σας, ώστε να έχετε κάθε στιγμή της ημέρας έναν «μπούσουλα» για το πόσο πρέπει να τρώτε. Σας δείχνει τα ενδεικνυόμενα μεγέθη μερίδων, όχι μόνο για μεμονωμένες τροφές (π.χ. τυρί), αλλά και για σύνθετα φαγητά της ελληνικής και της κυπριακής κουζίνας.

Το medNutrition προχώρησε σε δημοσίευση ενός οδηγού απεικόνισης μερίδων για το ψυγείο και το πορτοφόλι.

Οδηγός μερίδων

Πρόκειται για ένα χρηστικό φύλλο - οδηγό για να διευκολύνει τον χρήστη στην αντιστοίχηση των μερίδων. Είναι σε μικρότερο μέγεθος από το poster της καμπάνιας, πιο συνοπτικό αλλά ταυτόχρονα πιο περιεκτικό σε τρόφιμα και σύνθετα φαγητά.

Αναρτήστε το στο ψυγείο σας, ή αποκόψτε το κάτω τμήμα και πάρτε το μαζί σας στο πορτοφόλι σας.

Κόβοντας το κάτω μέρος της σελίδας, σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα θα έχετε στα χέρια σας έναν αντίστοιχο mini οδηγό για το πορτοφόλι, που μπορείτε να έχετε κάθε στιγμή μαζί σας.

Ο οδηγός δημιουργήθηκε συμπληρωματικά με το εκπαιδευτικό πόστερ της καμπάνιας του medNutrition «Μερίδες: Το μέγεθος... μετράει», και το χαρακτηριστικό του είναι το πρακτικό μέγεθος που έρχεται να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Στην πραγματικότητα, ο οδηγός δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία συντομευμένη εκδοχή της αφίσας που αποτέλεσε το κύριο εκπαιδευτικό εργαλείο, τόσο στις εκδηλώσεις ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις, όσο και στα επιμέρους διαιτολογικά γραφεία, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, όπου διαιτολόγοι χρησιμοποίησαν το πόστερ για να εκπαιδεύσουν τους πελάτες τους στο μέγεθος της μερίδας.

Είναι πια καιρός να πάψουν οι μερίδες που τρώμε να είναι ...υποκειμενικές...

Όπως επίσης, καιρός να ξεφύγουμε από την παγίδα της «μερίδας του εστιατορίου», γιατί μόνο η ενδεικνυόμενη δεν είναι. Είναι η ώρα να ξαναβρούμε το μέτρο. Αυτό, που όσον αφορά στη διατροφή μας έχουμε –προ καιρού- χάσει...

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε ποσότητα για να σας αποστείλουμε, ωστόσο με την επανεκτύπωση τους θα σας ενημερώσουμε.

Ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμα στο eshop μας, για την εκπαίδευση των πελατών σας:

odigos meridon psigio portofoli

Ενημερώσου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα εξελίξουν την επαγγελματική σου δράση.