Επικοινωνήστε μαζί μας
καθημερινές
10:00 με 18:00

Είσοδος / Εγγραφή

Loading...
Άρθρα - Απόψεις

Πώς μπορεί ένα sous plat να βοηθήσει τους πελάτες σας;

29 Ιουνίου 2017
21183 Προβολές
3 λεπτά να διαβαστεί
sous plat diatrofhs

Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο sous plat διατροφής για την εκπαίδευση των πελατών σας;

Αναμφίβολα το εκπαιδευτικό υλικό αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής στους πελάτες σας. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία μπορείτε να βελτιώσετε την παροχή υπηρεσιών σας, να αυξήσετε τη συμμόρφωση του πελάτη σας αλλά και αποτελεσματικότητά σας.

Τα sous plat διατροφής είναι ένα αποτελεσματικό όπλο στη φαρέτρα του διαιτολόγου που διευκολύνει για τη διατροφική εκπαίδευση του διαιτόμενου. Στο κείμενο που ακολουθεί θα δείτε τα διαθέσιμα sous plat των εκδόσεων medNutrition που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών σας.

1. Το πλήρες πρωινό μου

Το sous plat «Το πλήρες πρωινό μου» βοηθά τον πελάτη σας να συνθέσει το παζλ ενός υγιεινού και ισορροπημένου πρωινού και να κατανοήσει τη σημασία του. Πιο συγκεκριμένα, η πρωτεΐνη, οι υδατάνθρακες τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν τα διαφορετικά κομμάτια του παζλ.

Μέσω των οδηγιών που δίνονται στο sous plat μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να κάνει τις κατάλληλες επιλογές για ένα δυνατό διατροφικό ξεκίνημα. Παράλληλα, το sous plat παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές διατροφικές επιλογές, που εξασφαλίζουν ποικιλία καθώς και την ποσότητα που πρέπει να καταναλώνεται από κάθε μια από αυτές.

2. Το στριμμένο εντεράκι μου

Το συγκεκριμένο sous plat αποτελεί μέρος της καμπάνιας ενημέρωσης για τη δυσκοιλιότητα. Σκοπός του είναι να παρέχει τις απαραίτητες διατροφικές συμβουλές για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της δυσκοιλιότητας.

Το sous plat αποτελείται από το διατροφικό πιάτο αντιμετώπισης της δυσκοιλιότητας το οποίο περιέχει τις επιλογές τροφίμων που μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να αντιμετωπίσει την εν λόγω πάθηση, συνοδευόμενες από διατροφικά tips.

3. Φρόντισε τη χοληστερόλη σου... από το πρωί ως το βράδυ!

Η ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης γίνεται πλέον μια εύκολη υπόθεση με αυτό το χρήσιμο και εύχρηστο sous plat. Ειδικότερα, μπορεί κάποιος να βρει τις μικρές αλλαγές που χρειάζεται να κάνει στις συνήθειες και στα γεύματα του, ώστε σταδιακά να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης του.

Επιπροσθέτως, θα βρει πληροφορίες για τα λειτουργικά τρόφιμα και συστάσεις φυσικής δραστηριότητας που θα τον βοηθήσουν να επιτύχει το στόχο μείωσης της χοληστερόλης.

4. Καλύτερος έλεγχος του διαβήτη σε 5 βήματα!

Με το παραπάνω χρήσιμο sous plat ο έλεγχος της γλυκόζης του αίματος γίνεται πιο εύκολος από ποτέ, αφού ακολουθώντας τις πρακτικές συμβουλές που περιέχει οι πελάτες σας μπορούν να γεμίζουν το πιάτο τους με τις κατάλληλες τροφές ώστε να επιτυγχάνουν το στόχο αυτό.

Πέραν από τις διατροφικές συστάσεις το sous plat παρέχει πληροφορίες για το είδος των υδατανθράκων, το γλυκαιμικό φορτίο αλλά και τις μεθόδους αυτοπαρακολούθησης που συμβάλλουν στον καλύτερο και άμεσο έλεγχο του διαβήτη.

5. Παιδικό Sous Plat Μερίδας

paidiko sous plat selida 1

 

Οι ηλικίες στις οποίες απευθύνεται είναι από 6 έως 12 ετών, ενώ στο εσωτερικό του θα βρείτε:

  • Πώς να εξηγήσετε στα παιδιά την έννοια του κορεσμού
  • Τον τρόπο που μπορούν να συνθέσουν το πιάτο τους
  • Έξυπνα διατροφικά tips για όλη την ημέρα
  • Τις μερίδες και πώς αυτές αλλάζουν όσο τα παιδιά μεγαλώνουν

Η χρήση του σουπλά είναι πολύ εύκολη: το μισό πιάτο (πράσινο) γεμίζει με λαχανικά, το 1/4 (καφέ) με αμυλούχες τροφές και το εναπομείναν τέταρτο (κόκκινο) με πηγές πρωτεΐνης, το κεντρικό κυκλάκι (πορτοκαλί) είναι ο χώρος για τα λιπαρά

6. Το μέγεθος της μερίδας στο πιάτο σας

Όλοι έχουμε την τάση να ξεφεύγουμε από τη σωστή ποσότητα της μερίδας που πρέπει να καταναλώνουμε. Έτσι το medNutrition με αφορμή το ξεκίνημα της νέας του καμπάνιας «Μερίδες: το μέγεθος...μετράει» εξέδωσε το poster που θα σας εκπαιδεύσει για το μέγεθος της μερίδας που πρέπει να καταναλώνετε. Για το νέο αυτό έντυπο μίλησα στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 97,2Fm.

Video συνέντευξη μου στον Αντ1, στην εκπομπή "Υγεία πάνω απ΄όλα", με τη Φωτεινή Γεωργίου:

Το sous plat «Το μέγεθος της μερίδας στο πιάτο σας» έχει ως στόχο να βοηθήσει τους πελάτες σας να κατανοήσουν πόσο είναι το πραγματικό μέγεθος μιας μερίδας. Το sous plat παρουσιάζει με εύκολη και απλή απεικόνιση τη σωστή σύνθεση του διατροφικού πιάτου καθώς και την κατανομή των μακροθρεπτικών στο γεύμα. Παράλληλα δίνονται 9 διατροφικά tips για το μέγεθος της μερίδας.

Προς το παρόν το συγκεκριμένο sous plat βρίσκεται σε διαδικασία επανεκτύπωσης και δεν υπάρχει διαθέσιμη ποσότητα. Ωστόσο, υπάρχει και στα αγγλικά όπως θα δείτε στο κείμενο που ακολουθεί.

7. How much is a portion?

Το sous plat «How much is a portion?» αποτελεί την αγγλική έκδοση του πρώτου sous plat «Το μέγεθος της μερίδας στο πιάτο σας».

Ωστόσο, το αγγλικό sous plat είναι δύο όψεων. Περιλαμβάνει ότι και το sous plat της μερίδας, όμως στην πίσω όψη παρουσιάζονται τα τρόφιμα που απαρτίζουν τις βασικές ομάδες τροφίμων και η οπτική αντιστοίχηση της μερίδας με αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα.

Για παράδειγμα, τα 45γρ κίτρινο τυρί αντιστοιχούν, σε μέγεθος, σε 2 μπαταρίες. Με τον τρόπο αυτό μπορεί κάποιος να υπολογίσει το σωστό μέγεθος της μερίδας χωρίς τη χρήση ζυγαριάς. Mπορείτε να βρείτε πολύτιμες συμβουλές για το πώς να αποφύγετε τις ανεξέλεγκτες μερίδες αλλά και πώς να αποθηκεύσετε σωστά τα τρόφιμα που ψωνίζετε από το σούπερ μάρκετ.

 

Βρείτε το κατάλληλο sous plat για τις ανάγκες των πελατών σας και κάντε τη διατροφική εκπαίδευση πιο εύκολη υπόθεση.

Ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμα στο eshop μας, για την εκπαίδευση στις μερίδες:

 

Κωνσταντίνος Μπακόπουλος
Κωνσταντίνος Μπακόπουλος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Ο Κωνσταντίνος Μπακόπουλος είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και ιδρυτής του κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης & βελτίωσης αθλητικής απόδοσης NutriErgo. Παρέχει τις διαιτολογικές του υπηρεσίες στο ιδιωτικό του γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.