Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να κατεβάσετε το tool «Ιατρικό-Διαιτολογικό Ιστορικό»

Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε τη φόρμα για να κατεβάσετε το tool «Ιατρικό-Διαιτολογικό Ιστορικό»

Συγχαρητήρια! Μόλις πραγματοποιήσατε την εγγραφή σας επιτυχώς και μπορείτε κι εσείς  να κατεβάσετε δωρεάν το έντυπο «Ιατρικό-Διαιτολογικό Ιστορικό», ώστε να είστε έτοιμοι για την πρώτη συνεδρία με τον πελάτη σας!

Μαζί με τα έντυπα, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε 4 αρχεία pdf με οδηγίες για το πώς μπορείτε χρησιμοποιήσετε στο βέλτιστο το εργαλείο αυτό, αλλά και να το προσαρμόσετε εάν ο πελάτης σας είναι αθλητής/αθλούμενος ή και παιδί/έφηβος. Ελπίζουμε οι πληροφορίες αυτές να σας φανούν χρήσιμες και να συμβάλλουν στο να τελειοποιήσετε την παροχή των διαιτολογικών σας υπηρεσιών. Θα χαρούμε να μοιραστείτε μαζί μας, τις εντυπώσεις σας για το e-book σε ένα επόμενο newsletter, απαντώντας σε 2-3 ερωτήσεις που θα σας στείλουμε στο email σας.

Dietitian's toolkit: ο απόλυτος έντυπος διαιτολογικός εξοπλισμός

Ακόμη, χρήσιμο πιστεύουμε ότι θα σας φανεί και το «Dietitian's toolkit: ο απόλυτος έντυπος διαιτολογικός εξοπλισμός», με καθημερινά έντυπα για τους πελάτες σας σε μοναδικές γραφιστικές πινελιές! Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο link που ακολουθεί: https://www.mednutrition.gr/diaitologos/epikairotita/e-vivliothiki/14513-dietitian-s-toolkit-o-apolytos-entypos-diaitologikos-eksoplismos.


Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει το PDF reader για να διαβάσετε τα 4 βοηθητικά αρχεία, μπορείτε να το κάνετε τώρα κλικάροντας το link που ακολουθεί:

https://acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/pdf-reader.html

Επιπλέον, θυμηθείτε να μας ακολουθήσετε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για τους διαιτολόγους του medNutrition, κάνοντας την εγγραφή σας: