Προειδοποίηση
  • The form #123 does not exist or it is not published.
Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση διαδικτυακής αναμετάδοσης εκπαίδευσης ΚΕΑΔΔ στη Θεσσαλονίκη

11 Ιανουαρίου 2018
2043 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
ekpaideysh kead sth thassalonikh

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει το Σαββατοκύριο 3-4 Μαρτίου 2018.

Εκτός από τη Δια Ζώσης Διδασκαλία, κατόπιν επιθυμίας πολλών σπουδαστών, το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών θα προχωρήσει παράλληλα με τη φυσική παρουσία στο Mediterranean Palace Hotel, στη δυνατότητα Διαδικτυακής Αναμετάδοσης της εκπαίδευσης με έναρξη στη  Θεσσαλονίκη 3 Μαρτίου 2018. Οι διαδικτυακοί σπουδαστές θα ακολουθήσουν αυστηρά το πρόγραμμα διδασκαλίας της εκπαιδευτικής ομάδας της Θεσσαλονίκης και θα λάβουν εγκαίρως όλο το εκπαιδευτικό και τεχνικό υλικό που θα είναι απαραίτητο για την ασφαλή παρακολούθηση των μαθημάτων γι' αυτό και απαιτείται η έγκαιρη επικοινωνία του με τη γραμματεία του Εκπαιδευτικού Κέντρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και το κόστος θα βρείτε στο ακόλουθο link:

https://www.mednutrition.gr/e-shop/ekpaidefsi/ekseidikefsi/thes-ki-2018-ekseidikefsi-master-practitioner-stis-diatrofikes-diataraxes-kai-tin-paxysarkia-77-details

Προεγγραφές


Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τους τρόπους πληρωμής μέσω email, από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και μετά.

Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 20 σπουδαστών, κατόπιν δήλωσης επιθυμίας συμμετοχής έως τις 9 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν τα θεωρητικά μαθήματα σε διαδικτυακή αναμετάδοση σε 5 Σαββατοκύριακα, ενώ το 1ο Σαββατοκύριακο και όλες οι πρακτικές ασκήσεις που θα διεξαχθούν «δια ζώσης» το 4ο και το 8ο Σαββατοκύριακο θα έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των σπουδαστών. Το κόστος θα τροποποιηθεί ομοίως με αυτό των διαδικτυακών σπουδαστών.


Νάντια Δεληγιάννη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος: 5 χρόνια μετά και η εκαίδευση Master Practitioner παραμένει τόσο επίκαιρη όσο ποτέ. Όλα αυτά τα πολύτιμα εργαλεία και εφόδια προσωπικά με βοηθάνε να καταλάβω, ακόμη και από τον τρόπο που μιλάνε, τι κρύβεται από πίσω

Διαβάστε ακόμα περισσότερα σχόλια σπουδαστών για την εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ.

Μείνε ενήμερος για όλες τις εξελίξεις που σε αφορούν.