Δελτία Τύπου

Ανακοίνωση για την εκπαίδευση ΚΕΑΔΔ στη Θεσσαλονίκη

11 Ιανουαρίου 2018
195 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
ekpaideysh kead sth thassalonikh

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει το Σαββατοκύριο 3-4 Μαρτίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και το κόστος θα βρείτε στο ακόλουθο link:

https://www.mednutrition.gr/e-shop/ekpaidefsi/ekseidikefsi/thes-ki-2018-ekseidikefsi-master-practitioner-stis-diatrofikes-diataraxes-kai-tin-paxysarkia-77-details

Προεγγραφές


Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τους τρόπους πληρωμής μέσω email, από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και μετά.

Ονοματεπώνυμο

Απαραίτητο πεδίο

Email

Απαραίτητο πεδίο

Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 20 σπουδαστών, κατόπιν δήλωσης επιθυμίας συμμετοχής έως τις 9 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν τα θεωρητικά μαθήματα σε διαδικτυακή αναμετάδοση σε 5 Σαββατοκύριακα, ενώ το 1ο Σαββατοκύριακο και όλες οι πρακτικές ασκήσεις που θα διεξαχθούν «δια ζώσης» το 4ο και το 8ο Σαββατοκύριακο θα έχουν υποχρεωτική παρακολούθηση όλων των σπουδαστών. Το κόστος θα τροποποιηθεί ομοίως με αυτό των διαδικτυακών σπουδαστών.


Νάντια Δεληγιάννη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος: 5 χρόνια μετά και η εκαίδευση Master Practitioner παραμένει τόσο επίκαιρη όσο ποτέ. Όλα αυτά τα πολύτιμα εργαλεία και εφόδια προσωπικά με βοηθάνε να καταλάβω, ακόμη και από τον τρόπο που μιλάνε, τι κρύβεται από πίσω

Διαβάστε ακόμα περισσότερα σχόλια σπουδαστών για την εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ.

ΣΧΟΛΙΑ
Η medNutrition σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.