Εργασία

Πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών για Διαιτολόγους - Διατροφολόγους

19 Ιουνίου 2017
16278 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
ekmathisi agglikwn

Photo source: www.bigstockphoto.com

Είσαι φοιτητής Διαιτολογίας ή επαγγελματίας Διαιτολόγος και θέλεις να εξασκήσεις την αγγλική σου γλώσσα στην ορολογία που χρησιμοποιείς, αλλά ταυτόχρονα να μάθεις και νέα επιστημονικά δεδομένα; Τότε μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών εξ’αποστάσεως στην κλινική διατροφή και διαιτολογία (English for Clinical Dietetics and Nutrition) που διεξάγεται.

Ποιοι το διοργανώνουν;

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από μία ομάδα 4 ειδικών με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κλινικής διαιτολογίας και διατροφής , καθώς και από ειδικούς διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Στο πρόγραμμα αυτό θα έχετε πρόσβαση 5 μήνες και μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει από το δικό του υπολογιστή, καθώς είναι μέσω e-learning. Αποτελείται από 10 ενότητες με 25-30 διαδραστικές ασκήσεις που καλύπτουν σχετική θεματολογία με τα εξής:

  • Καρκίνο του παχέους εντέρου
  • Διατροφική αξιολόγηση
  • Πέψη και απορρόφηση
  • Αθλητική διατροφή
  • Σύνθεση σώματος και ενεργειακή δαπάνη
  • Μεταβολικό σύνδρομο
  • Διατροφή και μακροζωϊα
  • Αντιμετώπιση τροφίμων και αλλεργίες
  • Διατροφή σε νευρολογικές διαταραχές
  • Ψυχολογία και διατροφή

Μέσα σε αυτές τις ασκήσεις παρουσιάζονται και διάφορες κλινικές περιπτώσεις και παραδείγματα περιστατικών που υπάρχουν στην καθημερινή διαιτητική πρακτική. Κατά το χρονικό διάστημα που θα το παρακολουθείς, έχεις τη δυνατότητα πρόβασης και σε ένα λεξικό με ορολογίες που χρησιμοποιούνται στην κλινική διαιτολογία και διατροφή, καθώς και να εκπαιδευτείς και στην κατάλληλη προφορά των όρων.

Και εάν ακόμα έχεις απορίες για το πώς είναι αυτές οι ασκήσεις, μπορείς να δεις ένα demo της εκπαίδευσης.

Τι έχεις να μάθεις;

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα είτε είσαι φοιτητής είτε επαγγελματίας διαιτολόγος να εξασκήσεις στην αγγλική σου γλώσσα και πιο συγκεκριμένα στην ορολογία που χρησιμοποιείται στον τομέα της διατροφής και διαιτολογίας, και ταυτόχρονα να εκπαιδευτείς μέσω των διαδραστικών ασκήσεων στην αντιμετώπιση διαφόρων κλινικών περιστατικών που προβάλλονται. Επιπλέον, θα σου δώσει την ευκαιρία να καταννοήσεις λέξεις και φράσεις στην ορολογία, ώστε να μπορείς να κατανοείς καλύτερα επιστημονικά άρθρα και μελέτες σχετικά με τον ειδικότητα.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης λαμβάνεις μία πιστοποίηση παρακολούθησης της συγκεκριμένης σειράς μαθημάτων.

Τι κόστος έχει;

Εάν είσαι φοιτητής ή επαγγελματίας διαιτολόγος και θες να το παρακολουθήσεις, το κόστος είναι στα 61 ευρώ που αποτελεί προσφορά μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ειδικές προσφορές μπορείς να αναζητήσεις στο www.englishfordietetics.com.

Ελένη Τσαχάκη
Ελένη Τσαχάκη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Η Ελένη Τσαχάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. με μετεκπαιδεύσεις στην τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς και τον τρόπο σκέψης γύρω από τη διατροφή. Ως αποτέλεσμα αυτών, μπορεί και αναγνωρίζει σύντομα λανθασμένα μοτίβα συμπεριφοράς και να βοηθά τους ανθρώπους να αποκτήσουν την ευεξία τους.

Μέσα στις συνεδρίες, χρησιμοποιεί νέες ιδέες και ειδικές τεχνικές που συνδυάζουν τη διατροφή, τη νευρολογία και τη ψυχολογία, καθώς και άλλες επιστήμες, παρέχοντας μία ολιστική προσέγγιση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Παρέχει τις υπηρεσίες της, στο προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Γλυφάδα (Νότια Προάστια), καθώς και εξ’αποστάσεως (online).