Η χρήση της διατροφικής ετικέτας σχετίζεται σημαντικά με μείωση της κατανάλωσης λίπους, υψηλότερες προσλήψεις φρούτων και λαχανικών, αλλά και με καλύτερη ποιότητα διατροφής συνολικά!
Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στο τμήμα Τεχνολογίας και Διατροφής, στο ΤΕΙ Αθήνας. ΄Επειτα συνέχισε με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (M.Sc.) σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, σχετικά με τη Βιοτεχνολογία και θέματα ποιότητας (Strategic Quality management).
Εργάζεται σε εταιρεία ζαχαροπλαστικής και αρτοσκευασμάτων, με πολλαπλές δραστηριότητες σε ποιοτικό έλεγχο και διασφάλιση ποιότητας, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε εταιρεία γαλακτοκομικών αλλά και επεξεργασίας κρέατος και αλιευμάτων. Στα πλαίσια συνεχούς επιμόρφωσης έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα συνέδρια-σεμινάρια. Στον ελεύθερό του χρόνο θα τον βρείτε να ασχολείται με τη μουσική, τη γυμναστική ή με μικρές αποδράσεις εντός και εκτός Ελλάδος!