Νέα - Ειδήσεις

Η οικογένεια των δημητριακών FITNESS® μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα FITNESS Protein!

24 Οκτωβρίου 2014
5520 Προβολές
1 λεπτό να διαβαστεί
Η οικογένεια των δημητριακών FITNESS® μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα FITNESS Protein!

Λατρεύετε τα δημητριακά, την υγιεινή διατροφή και το πρωινό είναι το αγαπημένο σας γεύμα, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα μικρά απολαυστικά σνακ; Έχουμε καταπληκτικά νέα για εσάς!

Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestle, μένοντας πιστά στη δέσμευσή τους να βοηθήσουν τις γυναίκες να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους, παρουσιάζουν το FITNESS Protein, ένα νέο καινοτόμο προϊόν που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία των δημητριακών.

Τα νέα FITNESS protein, με τις τραγανές μπουκίτσες βρώμης ολικής άλεσης είναι η ιδανικότερη επιλογή για όσους χρειάζονται ένα δυνατό ξεκίνημα στη μέρα τους και ένα πρωινό που θα τους «κρατάει» μέχρι το μεσημέρι. Διαθέτουν 30%  χαμηλότερα λιπαρά, συγκριτικά με άλλα δημητριακά του ίδιου τύπου – granola – που κυκλοφορούν, ενώ αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεΐνης (14%), καθώς περιέχουν διπλάσια ποσότητα σε σχέση με άλλα ίδιου τύπου δημητριακά. Με τα νέα FITNESS protein, το πρωινό γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό, χάρη στην προσθήκη μελιού, παραμένοντας πάντα υγιεινό και χαμηλό σε λιπαρά.

Όμως, η καινοτομία των FITNESS protein δεν σταματά εκεί. Η πρωτοποριακή τους συσκευασία είναι ιδανική για μεταφορά, καθιστώντας τα, το απόλυτο σνακ για κατανάλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας – ως πρωινό, στο γραφείο, στο δρόμο (“on-the-go”), ως απογευματινό σνακ ή ακόμη κι ως ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα. Επιπλέον, το επανασφραγιζόμενο πακέτο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί τις μπουκίτσες βρώμης απίστευτα τραγανές, για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Αν ψάχνετε έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο να ανανεώσετε το πρωινό σας, διατηρώντας τη σιλουέτα σας, τα νέα FITNESS protein θα γίνουν ο καλύτερός σας φίλος!