Διαγωνισμοί

Συνδυάστε σωστή διατροφή με ευκολία στη καθημερινότητα κερδίζοντας δύο «light» γεύματα από το marathos.gr!

28 Νοεμβρίου 2016
12357 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
freska ylika marathos

Σε έχει απασχολήσει κι εσένα το ερώτημα «Τι να μαγειρέψω αύριο»; Και συνήθως δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς καθημερινά με το φαγητό; Οι ρυθμοί είναι εξοντωτικοί και το άγχος να τα προλάβεις όλα μεγάλο, αλλά η μέρα έχει μόνο 24 ώρες.

Έρχεται λοιπόν το marathos.gr, το οποίο μέσα από ένα πλούσιο μενού, σου προσφέρει στο σπίτι όλα τα υλικά που χρειάζονται – πάντα φρέσκα – πλυμένα, κομμένα, πακεταρισμένα και στη σωστή ποσότητα , με όλες τις απαραίτητες οδηγίες για να μαγειρέψεις δύο light γεύματα και να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο. Και το κυριότερο; Οι μυρωδιές με τις οποίες μεγαλώσαμε, θα συνεχίσουν να "σπάνε" τη μύτη μας, έχοντας γλιτώσει από το φορτωμένο πρόγραμμά πολύτιμο χρόνο αλλά και κόπο.

Για να συμμετάσχετε σε αυτό το διαγωνισμό, απ' όπου θα αναδειχθούν 5 νικητές που θα κερδίσουν από 2 μερίδες μιας Light συνταγής ο καθένας, συμπληρώνετε απλά την παρακάτω φόρμα συμμετοχής!

Μπορείτε να διαλέξετε την συνταγή σας από την πεντανόστιμη λίστα που ακολουθεί: Λίστα light γευμάτων

mpiftekia salata kinoa

 

Νικητές:

  1. Κατερίνα Παπουτσή
  2. Χριστινα Θλιβερου
  3. Κωνσταντίνα Μουρίκη
  4. ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑ
  5. ευγενια διακογιαννη

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου (5) νικητές θα κερδίσουν από 2 μερίδες μιας light συνταγής της επιλογής τους μέσα από το light menu του marathos.gr, με δεκτές συμμετοχές έως την Παρασκευή 9/12/2016 και ώρα 13.00.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail κ.ά.).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της ιστοσελίδας random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr μέσα σε διάστημα 20 ημερολογιακών ημερών για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατοικούν ή να εργάζονται εντός Αττικής σε περιοχή που εξυπηρετεί ο marathos ώστε να μπορούμε να τους παραδώσουμε το δώρο τους. Ο marathos εξυπηρετεί όλη την Αττική εκτός απο τις περιοχές που αναφέρονται στους στους όρους του site στο άρθρο 6.2 (Α).
  • Η παράδοση των δώρων θα γίνεται την επόμενη ημέρα από την ημέρα παραγγελίας του, σε ώρα που έχει συμφωνηθεί με το marathos.gr. Κατά την παραλαβή, ο νικητής θα πρέπει να έχει το ΔΑΤ του.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Ο συμμετέχον στο διαγωνισμό συναινεί στο να λαμβάνει ηλεκτρονική επικοινωνία από το marathos.gr