Διαγωνισμοί

Διεκδικήστε 3 δωρεάν διαιτολογικές συνεδρίες για να ρυθμίσετε τη χοληστερόλη σας!

20 Σεπτεμβρίου 2016
16320 Προβολές
2 λεπτά να διαβαστεί
Διεκδικήστε 3 δωρεάν διαιτολογικές συνεδρίες για να ρυθμίσετε τη χοληστερόλη σας!

Photo source: www.bigstockphoto.com

Ανήκεις και εσύ στο 44% των κατοίκων στην Ελλάδα που έχουν αυξημένη χοληστερόλη;

Επειδή έρευνες δείχνουν ότι η "κακή" χοληστερόλη μπορεί να μειωθεί έως και 30% μόνο με διατροφικές παρεμβάσεις και απώλεια βάρους, το medNutrition σε συνεργασία με το Becel ProActiv, σας δίνει το κίνητρο να ξεκινήσετε να τη φροντίζετε άμεσα με 3 δωρεάν διαιτολογικές συνεδρίες για 10 τυχερούς που περιλαμβάνουν:

  • εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής προσαρμοσμένο στις εξατομικευμένες ανάγκες σας
  • διατροφική συμβουλευτική γύρω από τη χοληστερόλη (τι είναι, ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν)
  • ενημέρωση για τα λειτουργικά τρόφιμα με φυτοστερόλες
  • έντυπο διατροφικό υλικό, το βιβλίο "Χοληστερόλη-Νικήστε τη με σύμμαχο τη διατροφή" και κουπόνια έκπτωσης από το Becel ProActiv

Αυτοί που μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι όσοι έχουν αυξημένες τιμές χοληστερόλης. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας απλά την παρακάτω φόρμα. Στην συνέχεια θα μπείτε στην κλήρωση όπου οι 10 νικητές θα μπορούν να κλείσουν το ραντεβού με τον διατροφολόγο της περιοχής τους για τις 3 εβδομαδιαίες επισκέψεις. Τα συνεργαζόμενα διαιτολογικά γραφεία βρίσκονται στις περιοχές:

Αθήνα

  1. Γλυκά νερά: Ιωάννης Γιαννάκης
  2. Ιλίσσια: "Θερμίδα" Ειρήνη Μπαμπαρούτση
  3. ΚαλλιθέαΠαρασκευή Κουστουράκη
  4. Νέα ΣμύρνηΌλγα Κακουλίδη
  5. Νίκαια-Πειραιάς: Μαρία-Σοφία Πελαγίδου
  6. Παγκράτι: Παρασκευάς Παπαχρήστος
  7. ΠεριστέριΗλιάνα Ηλιοπούλου
  8. ΧαλάνδριΚατερίνα Βάμβουκα

Άλλες πόλεις

  1. Αγρίνιο: "Nutriζην" Εβίτα Σιατίτσα
  2. Βέροια: Ξένια Παπαναστασίου
  3. Βόλος: Τόνια Καραγιάννη
  4. Καλαμάτα: Πηνελόπη Δουβόγιαννη
  5. Κέρκυρα: Παρασκευή Δημητρά
  6. Λουτράκι: Μαρία Ζερβού
  7. Μεσολόγγι: Μαρία Περπερίδη
  8. Ξάνθη: Κυριακή Καλδαρίδου
  9. Πάτρα: Κωνσταντίνα Αποστολοπούλου
  10. Πάτρα: "Ευτροφία" Μ. Συμεοπούλου - Μ. Λαμπροπούλου
  11. Σαλαμίνα: Παναγιώτης Βαραγιάννης
  12. Χαλκίδα: Ιωάννα Κατσαρόλη

Νικητές:

  1. MAΡΙΑ ΝΙΚΟΥ
  2. Σόφια Καλουσου
  3. ελινα κατσανεβακη
  4. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΟΥΤΟΥ
  5. Καραχαλιου Λιτσα
  6. Παναγιώτης Νομικός
  7. Κωνσταντίνα Ζιώγα
  8. AGGELIKI ANTONOPOYLOY
  9. παρασκευη παρασκευουδη
  10. Κωνσταντίνα Μοριανού

Επιλαχόντες:

  1. ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
  2. Γεωργία πανταζιδου
  3. ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΛΙΟΥ
  4. Αθανασιάδης Σπύρος
  5. ΦΙΛΙΑΓΚΟΥ ΞΑΝΘΗ

Όροι συμμετοχής:

  • Το medNutrition.gr διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 10 νικητές θα κερδίσουν από 3 διαιτολογικές συνεδρίες ο καθένας, με δεκτές συμμετοχές ως την Πέμπτη 29/09/2016 στις 14.30.
  • Οι διαιτολογικές συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν σε εβδομαδιαία βάση  για 3 συνεχόμενες βδομάδες.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο mednutrition.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα που έχουν αυξημένη χοληστερόλη αίματος, βρίσκονται σε αγωγή για υπερχοληστερολαιμία ή έχουν ιστορικό αυξημένης χοληστερόλης αίματος. 
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία που αναγράφονται ως υποχρεωτικά στη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό (πχ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται αυτοματοποιημένη «κλήρωση» από το σύστημα της www.random.org. Οι νικητές ειδοποιούνται με email ότι έχουν κερδίσει στον διαγωνισμό ενώ τα ονόματά τους δημοσιεύονται και στην σελίδα του διαγωνισμού στο mednutrition.gr.
  • Το medNutrition θα ανακοινώσει παράλληλα και λίστα με 5 επιλαχόντες, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν όποιον νικητή δεν καταφέρει να διεκδικήσει το δώρο του. Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιλαχόντων δεν είναι αρκετός για να αποδοθεί το δώρο, το medNutrition θα επαναλάβει την κλήρωση με τον ίδιο τρόπο για να αναδείξει νέους νικητές.
  • Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το medNutrition.gr στο 2107561853 μέχρι τις 07/10 για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Κατόπιν αυτού θα του δοθούν τα στοιχεία επικοινωνίας για το διαθέσιμο διαιτολόγο με τον οποίο θα πρέπει στη συνέχεια να επικοινωνήσει για να κλείσει το ραντεβού. Με το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, νικητές που δεν έχουν επικοινωνήσει, χάνουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δώρο τους.
  • Ο νικητής μπορεί να διαλέξει ένα από τα συνεργαζόμενα διαιτολογικά γραφεία όπου θα πρέπει να μπορεί να παρευρεθεί για να ολοκληρώσει τις συνεδρίες του.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του medNutrition.gr.
  • Η απόδοση του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας αλλά και κάποιου αποδεικτικού της υπερχοληστερολαιμίας (πρόσφατες ή παλιότερες εξετάσεις αίματος που επιβεβαιώνουν την υψηλή χοληστερόλη είτε συνταγογράφηση αντι-λιπιδαιμικής αγωγής από τον θεράποντα ιατρό τους με το όνομά τους επάνω).
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.
  • Το medNutrition.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.